Pánské tenisky na rande? Proč ne

Rande se pomalu blíží. Těšíte se, ale zároveň roste nervozita. Jaké to bude? Budete si mít co říct, nebo bude schůzku tížit ono trapné ticho? Co si obléct, abyste hned na začátku udělali dobrý dojem? Ve hře je spoustu faktorů, na které si chcete dát pozor. Aby vás během schůzky neobtěžovalo nepohodlí, nazujte k outfitu na rande tenisky. Můžete je sladit tak, že uděláte dojem jak v ležérním, sportovním, tak i smart casual stylu. Pojďte si užít schůzku naplno.

Tenisky jsou tak univerzální obuví, že ji můžete vynosit na nejrůznější události. Proto se pánské tenisky hodí i na takovou příležitost, jakou je rande. Doma ale nechejte špinavé a hodně obnošené boty. Ne na každou takové tenisky udělají dojem. Pak se může stát, že rande skončí dřív, než vůbec začne. Také si dejte záležet na dobře padnoucím outfitu. Vytahané či naopak malé oblečení dojem neudělá. Pokud máte tyto faktory pod palcem, můžete se začít bez obav chystat.

Rande ve sportovním stylu

Pokud máte oba rádi sport a domluvili jste si rande formou lehké turistiky, není lepší volby než tenisek. Vemte si sportovní kraťasy, tričko a na nohy nazujte sportovní tenisky. Na krk dejte stylový nákrčník a můžete vyrazit vstříc společnému dobrodružství. Tyto tenisky pánské nohy udrží v pohodlí a pokud zrovna nebudete praktikovat vysokohorskou turistiku, vystačí vám na celodenní procházku bez potíží. Ideální do přírody jsou třeba černé tenisky, které jsou praktické i z hlediska údržby.

Posezení v baru či pozvání do kina

Do kina či baru unosíte dobře padnoucí džíny, tenisky a tričko či džínovou košili. V jednoduchosti je síla. A k dokonalosti chybí už jen módní bílé tenisky! Nezapomeňte si je vyčistit, aby zářily tak krásně jako úsměv vaší vyvolené při pohledu na vás! Na neformální schůzky nazujte klidně kotníkové tenisky, které jsou také v kurzu!

Romantická večeře v restauraci

Pokud jste pozvali svou potenciální polovičku na večeři do restaurace, ideální je odít se do smart casual stylu. Úzké tmavě modré chino kalhoty, bavlněné tričko a blejzr v tmavě modré nebo hnědé barvě krásně doplní kožené tenisky. Hnědé k tmavě modrým svrškům pasují jako ulité, proto je tato kombinace ideální. Může také outfit oživit vzory. Vemte kalhoty v károvaném vzoru a celek dostane zase více dynamiky.

Rieker-eshop.cz myslí na všechny situace, a proto zde seženete značkové tenisky Rieker na rande jak dělané. Tyto pohodlné pánské boty a váš šarm zapůsobí jistě na jedničku.

Foto: Rieker

You may also like...