Astrologovo pondělí 27.5.2024 – Radosti a povinnosti

S Jupiterem v Blížencích se nám mění jistoty. Některé se vytrácejí, po nových pátráme. Je obtížnější udržet pozornost a udělat si pořádek v záměrech. Často se uchylujeme k tomu, co je prověřené a jisté. Důležitá je i otázka spravedlnosti, cítíme, že je potřeba dát aspoň svůj svět do pořádku.

Mars se přibližuje do konjunkce s Chironem a rak doba není veselá, často jsme citlivější než bychom chtěli být. Setkáváme se i se staršími zraněními, možná proto, abychom dali věci na druhý pokus do pořádku.
Venuše se blíží do konjunkce se Sluncem v Blížencích. Mohl by nás tak čekat rozpustilý týden nezávazných událostí, malých a častých radostí a potěšení. Kdyby nebyl ve hře ten Mars a Chirón! Na jedné straně rak vidíme radost a na druhé povinnosti a úkoly, jež tu radost mohou kazit. Úkoly jsme si vymysleli i vytvořili v minulosti, kdy jsme něčemu nebo někomu nevěnovali dost síly, důslednosti a přesvědčivosti. Teď to s konjunkcí Mars – Chiron budeme v první polovině týdne dotahovat.

Dotahování a tah na branku mají v gesci Pluto v trigonu s Jupiterem a tento aspekt se začne prosazovat od poloviny týdne. Takže víme, že to důležité si necháme aspoň nejdříve na úterý.
Pěkný den všem 🙂

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...