Astrologova středa 12.6.2024 – Dopady

V první polovině dne bude ještě znát včera přesná kvadratura Marse s Plutem. Přinesla poměrně tvrdý den, který nejednomu z nás ukázal jeho slabiny, případně slabá místa lidí okolo. Nikdo netouží takto poznat sebe ani ty další lidi, ale tak to prostě někdy je. Dnešek vidím právě jako dojezd nebo definitivní dopad těchto událostí. Pomůže tomu Luna na začátku Panny, která bude v trigonu s Marsem a kvinkunxu s Plutem.

A Mars v Býku? čeká nás s ním několik týdnů komplikací. Ohnivá planeta je tu zaryta do zemské hmoty. Tedy žádné vzletné úkoly, žádná oslava excelujícího ega, ale probuzení s lopatou v ruce a úkolem přeházet tuto hromadu na druhou stranu za účelem lepší orientace v problematice.

Veseleji by mohlo být na úseku Blíženců, na prostředek týdne se tam rýsuje pohyblivá a celkem veselá trojkonjunkce Merkur – Slunce – Venuše. Slunce je chráněno z každé strany jednou z osobních planet a tak má konečně prostor a nástroje k tomu, aby se realizovalo. A tak se konečně může uskutečnit leccos z toho, co jsme si odříkali, odpírali a odkládali. Dnes poněkud pod tlakem kvadratury Merkur – Saturn, zítra už nejspíš volněji.

Mmch Merkur – Saturn, tato kvadratura volá Není čas, nejsou lidi a tak trochu vyosuje dění. Můžeme se tak neplánovaně octnout tam, kde jsme nečekali. případně se lze předbíhat nebo zpožďovat. Je to to proto, abychom se učili, že být ve správný čas na správném místě se správnými lidmi dost zjednodušuje situace a poposouvá vývoj.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...