Astrologův čtvrtek 13.6.2024 – Merkur, Slunce, Venuše

Včera tu byly takové drtivé aspekty. Sice doznívaly, přesto výrazně zasahovaly do života a nutily nás do aktivit, které nám nebyly příjemné a vyváděly z rovnováhy.

Saturn s Merkurem vedly k tomu, abychom si hlídali, kde jsme, co konkrétně děláme a jakým stylem jednáme a mluvíme. A setkali jsme se klidně s lidmi, kteří porušovali v tomto směru řadu konvencí psaných i nepsaných.

Mars s Plutem nutili vyvíjet aktivitu i když nám připadala zbytečná nebo jsme byli i unaveni. Mohli jsme se tak setkat s řadou problémů, které vznikly v důsledku situací, jež byly už přes čáru snesitelnosti.
Kdy má slabší imunitu, fyzickou i sociální, snadno se dostal do prekérních postavení a pozic. Málokdy to přineslo dobrý výsledek.

Dnešní sextil Slunce – Chirón na předchozí organicky navazuje. Pomáhá nám se uklidnit, podporuje slovní, komunikační a osobní řešení nepěkných momentů z minulých 2 až tří dní. Můžeme se tak poléčit v sobě, můžeme udělat trochu jasněji v problematice v tom vnějším světě.

Objevuje se i „svatá trojice“, trojkonjunkce Slunce s Venuší a Merkurem v Blížencích. Slunce doprovází z každé strany jedna osobní planeta a chrání jej i pomáhají mu rozehrávat jeho hry. Tak se v následujících hodinách můžeme cítit lépe, ba co víc, výrazně lépe. Uvidíme, jak je tu dost prostoru k tomu, abychom se mohli zabývat tím, co potřebujeme, ba co víc, tím, co chceme.

Možná tak uzrál zase jednou čas na důležité malé kroky, které v důsledku mohou být velkými kroky pro naši budoucnost. Doporučuje se (ostatně takřka jako vždy) jednat přímo (Merkur) a laskavě (Venuše).

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...