Nový nápoj pro aktivní lidi: TIGER ISO BLASTER Blue Splash

Vaše tělo může při dlouhodobější fyzické zátěži pociťovat určitou nerovnováhu. Dodejte mu potřebnou dávku hydratace, vitaminů, sacharidů a dalších látek a nakopněte ho do cíle. Vyzkoušejte nový nesycený izotonický nápoj TIGER ISO BLASTER Blue Splash, který má ovocnou exotickou příchuť, a zpříjemněte si tak svůj aktivní život.

Nesycený izotonický nápoj TIGER ISO BLASTER Blue Splash je určený pro sportovně zaměřené jedince věnující se vytrvalostním a adrenalinovým aktivitám, při kterých dochází k nadměrnému pocení a tím pádem ke ztrátě iontů. Ty mají na starosti komunikaci mezi svaly, srdcem a mozkem a jejich nedostatek se spolu se ztrátou vody může projevit bolestmi hlavy, závratí, bolestmi svalů, bušením srdce a nedostatkem energie. Z toho důvodu obsahuje nový sportovní nápoj značky TIGER sodík, který může pomoci zmírnit tyto negativní projevy. Najdete v něm ale také sacharidy pro doplnění energie, kofein pro povzbuzení a vitaminy B6 a B12. Nový TIGER ISO BLASTER Blue Splash je ideální nápoj pro vaše aktivní chvíle.

Doporučená cena izotonického nápoje TIGER ISO BLASTER Blue Splash je 39,90 Kč. Více informací o nových isotonických nápojích s kofeinem a vitamíny naleznete na tigerenergydrink.cz.

You may also like...