Astrologova sobota 20.7.2024 – Mars vstupuje do Blíženců

Den před úplňkem (bude v neděli po poledni na 30. stupni Kozoroha jako symbolická tečka za račí sezónou) čekejme rychlé, spontánní a řízené aktivity. Bude se navazovat na to, co se dělo v pátek. Včera se totiž sešly dva sextily osobních planet na transsaturny a výsledkem byl chaos.

Dnes je hlavním tématem Mars v Blížencích. V kombinaci se Sluncem v Raku, s Merkurem (aktuální vládce Marsu) a s nastupujícím trigonem Mars – Pluto ve Vodnáři může být i dnes docela horko.

Včerejší vzpupné chování planet, které vedlo k nedorozuměním i chaosu, k naštvání i jednání, které vyčerpávalo nároky i množstvím úkolů, dokonale prověřilo naše schopnosti obstát v tomto světě. Úkolem právě bylo neztratit se v kupících se událostech a prosadit si svou cestu, přístup a pohled na věci, tam, kde nebylo nic jasné.

Dnes navážeme koncentrovanými a koordinovanými činnostmi. Nejlépe jednoduchými a intelektuálně nenáročnými jako je úklid, balení na prázdniny, venčení psa, nadepisování obálek, přebírání ovoce 🙂
Mars v Blížencích má rád vycházky, miluje pohybové aktivity s přáteli. Podporuje momenty, v nichž se věci hýbou. Spolu s dispozitorem, kterým je Merkur ve Lvu, dovedou vytvořit prostředí, ve kterém se budeme cítit dobře a snadno tak společně se zainteresovanými vyřešíme i složité otázky. Je pravda, že se i tak budeme cítit trochu mimo vlastní kůži a obvyklá pravidla, ale to už patří ke vzrušené době.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...