Astrologova sobota 10.8.2024 – Jasno a nejasno

Včera jsem tu zmiňoval blížící se konjunkci Marse s Jupiterem s poznámkou, že se čeká horko, ale i pohyb a že se rozběhnou neplánované, ale z podstaty věci logicky očekávané akce. O některých po pátku víme, další se tuší.

Nečekejme v tom zázraky, jen okamžitá řešení a praktické postupy. K tomu, aby měly záležitosti delšího trvání, potřebujeme podporu. Tu nevidím, Luna ve Vahách nebude tím kýženým velkým hráčem; spíš naopak, zabarví procesy emocemi a zahalí do závoje neurčita. Obecně tu už od čtvrtka s neurčitostí a nejasností bojujeme. Snažíme se vymezit si pozice a definovat vztahy.

Akce nepodpoří ani z kvadratury působící Saturn v Rybách retrográdní. Ten nás spíš přenese do pole výčitek a výtek. Ano, víme že nežijeme v ideálním světě, do jaké míry a jak intenzivně se o to máme snažit a zasazovat ale?

Dnešní den tak může být o snahách o prosazení konkrétních podnětů na základě nejasných motivací. Polem střetů bude společnost, vztahy a komunikace všeho druhu. Setkávat a střetávat se tu budou ti, co si troufají mít jasno s těmi, kteří si na nejasnu zakládají a v neurčitu libují.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...