Astrologovo pondělí 26.8.2024 – Venuše v nesnázích

Venuše (a s ní my) to bude mít trochu složité. Pondělí a úterý ji najdeme v trigonu s Uranem a poté se plynule přesune do opozice s Neptunem. Není to jednoduchý čas. Jásat se asi bude pod vlivem trigonu s Uranem, zajímavé okamžiky se dostaví … ale bude to takové nevenušanské. Poněkud přepointované, poněkud strojené. Možná budeme do událostí dávat více rozumu a intelektu než citu a prožitků. No co bysme si, Venuše v Panně není příliš láskyplná, orientuje se na výkon a kvalitu. Je v Panně v pádu zrovna tak jako je v pádu i Uran v Býku.

V některých momentech se tak dostaneme na hranice a seriozně popřemýšlíme o tom, zda naše jednání stojí za to. Zda se při vší úctě vyplatí. Víte, Venuše v Panně opravdu chce sloužit a naplňuje ji pomoc a Uran v Býku je dezorientace sama, jeho kvalitní improvizace zastírá chvilkovou i dlouhodobou bezradnost. Takže co dnes? Úkol dne, hledejme opravdovost!

A moc se tu nebudu rozepisovat o opozici Venuše s Neptunem, ta nás postihne ve středu a čtvrtek a bude po nás chtít, abychom se vypořádali s láskou, porozuměli jí a hlavně si udělali poměrně rychle v hlavě jasno. Tak jak nám uranský aspekt odmítá emoční a citové zážitky, uprostřed týdne s nimi budeme nejen laborovat, ale budeme jimi doslova zavaleni. A to se budou po nás chtít rozhodnutí!

Nu a abychom si dokreslili, jak je dnešek drsný, ještě nás postihne kvadratura Slunce a Luny. Zopakuje, podtrhne a utvrdí se tu nedávná kvadratura Venuše a Marsu v týchž znameních. Dojde nám, co jsme před několika dny prosazovali a žili a nyní půjde o to, zda se k uplynulým průšvihům přihlásíme nebo je odmítneme. Můžeme to pokládat za zkoušku vyspělosti osobnosti.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...