Nové kolekce šperků Klenoty Aurum: výrazné šperky z nerezové oceli a luxusní diamantová kolekce

Česká klenotnická značka Klenoty Aurum uvádí novou kolekci šperků ICON, která je navržena pro všechny, kteří milují módní trendy a nebojí se vyjádřit svůj jedinečný styl. Tato kolekce se nese ve dvou liniích a kombinuje moderní estetiku s vysokou kvalitou nerezové oceli.  Šperky ICON nejsou jen doplňkem, ale také módním vyjádřením, díky kterému se každá žena i dívka stane fashion ikonou. Klenoty jsou ideální volbou pro stylovou mladou generaci, která chce podtrhnout svou autenticitu.

S čistými liniemi a nadčasovým vzhledem se ICON snadno začlení do každodenního šatníku a dodá outfitu moderní cool nádech.


Linie masivnějších šperků je často zdobena tepáním nebo je vyrobena z velmi módní robustní řetězoviny a je určena pro ty, kteří se nebojí vyniknout a chtějí svůj styl podtrhnout odvážnými a výraznými kousky. Tyto klenoty jsou navrženy tak, aby okamžitě přitáhly pozornost a staly se ústředním bodem vašeho outfitu.

Diamantová kolekce

Nová diamantová kolekce šperků Klenoty Aurum přináší sofistikovanou eleganci, která oslní při každé příležitosti. Skládá se z náušnic, prstenů a náramků, které jsou vyrobeny v různých odstínech zlata, případně v jejich kombinaci. Bílé diamanty jim dodávají jedinečný luxusní lesk, zatímco design klenotů nabízí na výběr jemné i výrazné varianty vhodné pro každodenní nošení stejně jako na výjimečné večerní akce. Šperky z této kolekce jsou vhodné jako dárek k narozeninám, výročí nebo k narození dítěte.


Klenoty Aurum

Klenoty Aurum jsou na českém trhu symbolem elegance a kvality již více než 67 let. Od svého vzniku v roce 1957 se značka rozrostla až na současných 48 kamenných prodejen, které najdete po celé republice a nakupovat lze také pohodlně přes e-shop. Nabízí pečlivě a s láskou vybrané šperky z nerezové oceli, stříbra nebo zlata stejně jako hodinky od předních světových značek. Jako výhradní distributor prestižních značek jako Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Lacoste, Olivia Burton, MVMT a nabízí pouze autentické produkty. Všechny šperky s brilianty a pravými kameny jsou dodávány s certifikátem pravosti, a každý zlatý a stříbrný šperk nese oficiální puncovní označení.

You may also like...