Astrologův čtvrtek 5.9.2024 – Velká konjunkce

Situace: Konjunkce Venuše, Lilith, jižního uzlu a Luny va Vahách s těžištěm na 8. stupni tohoto znamení. Konstelaci vnímám jako vyústění událostí spojených s novoluním v Panně (forma, kterou dáváme životu) i konjunkce Lilith s uzlem (dotažení, uskutečnění přirozených vztahových procesů).

Analýza: Ve hře jsou silnější hráči než jsme my a je už vidět, kam některé procesy směřují. Lilith s uzlem dávají přednost jednoduchým a dalo by se říci, že elegantním řešením. My můžeme události ovlivnit vlastními postoji a tvořivým přístupem k věci můžeme i nabízet, nikoli diktovat řešení (Venuše). Doporučuje se také opravdu důmyslně seznámit se skutečnostmi, a to nejen u sebe, ale i u dalších partnerů, zainteresovaných atd.

Průměty s našim životem: Mohou nás doběhnout odkládané a neřešené záležitosti, zejména citové a rodinné, záležitosti, jež technicky vzato vznikly naší nedůsledností, nepozorností, no zkrátka tím, že jsme nebyli dostatečně bdělí.

Návrh: Pojďme se tím neřešeným zabývat. Můžeme požádat o pomoc, kupodivu to vyjde (hlavní konstelace je ve Vahách a fakticky si na hašení problémů procvičujeme vztahové schopnosti, byť v pro nás poněkud drsných souvislostech). Můžeme sami zahájit podpůrné, pomocné a ozdravné kroky (nejen v těch vztazích s lidmi, ale i na obě, se sebou, fyzicky, mentálně …čas přeje hledačům harmonie.
Vedlejší příznaky: Nezapomeňme na Mars v Raku (kdo pozapomněl, mrkněte na včerejší predikci), můžeme cítit uvolnění, může být znát větší pohoda. Než zjistíme, že náš posun způsobuje vakuum vzniklé absencí nebo nedostatkem agresivity a přetlačování, může naše myšlenka, úkol a projekt být na světě. Pokud tématem bude pomoc a podpora, věřme, že bude i v souladem s Marsem v Raku.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...