Restaurace SaSaZu slaví 15 let od svého založení a hostila MBPFW Closing Party by the Brands

Ikonická etablovaná restaurace SaSaZu v pražských Holešovicích, která letos slaví významné výročí 15 let na gastronomické scéně, je známá svým konceptem Asian fusion kuchyně na nejvyšší úrovni a stylovým nadčasovým designem. Právě proto byla zvolena pro konání prestižní luxusní závěrečné párty MBPFW CLOSING PARTY BY THE BRANDS. Italská značka DSQUARED2, která spadá do portfolia společnosti Luxury Brand Management, oslavila 5 let působení značky na českém trhu a ujala se prestižního zakončení českého Mercedes-Benz Fashion Weeku. Na exkluzivní módní události proto nechybělo představení nové kolekce DSQUARED2 #D2MetaMorph Fall Winter 2024, která měla svoji premiéru v rámci Milan Fashion Weeku.

Nezapomenutelnou atmosféru si přišlo do pražské luxusní restaurace SaSaZu užít více než 300 významných hostů. Celou akci oficiálně zahájil spolumajitel a CEO společnosti Luxury Brand Management, Petr Jindra, a přivítal kreativní tým z italského Milána, v čele s marketingovou ředitelkou Federicou Biamonti. Kromě řady známých osobností, které vynesly nejnovější kolekci DSQUARED2 Fall Winter 2024 v čele se Zuzanou Stráskou, Renatou Langmannovou, Ivanou Mentlovou, Nikol Moravcovou, Kristýnou Schickovou, Martinem Carevem nebo Jakubem Strachem alias DJ NobodyListen. Na akci nechyběla řada významných osobností jako jsou Iva Kubelková s dcerami, herečky Vlastina Svátková, Denisa Pfauserová, Bára Mottlová, modelky Katka Sokolová a Andrea Verešová, moderátorka Eva Perkausová, zpěvák Marcell, designérka Linda Procházková nebo módní návrháři Jan Černý (Jan Société), Boris Král a Natálie Dufková (Naniche).


SaSaZu se vyznačuje nejen svou kuchyní a originálním designem interiéru, který evokuje atmosféru daleké Asie, ale také nezapomenutelnou atmosférou, umocněnou živou hudbou DJ, která přispívá k jedinečným zážitkům. Tento nadčasový koncept přitahuje nejen místní gurmány, ale i světové celebrity. Mezi slavné osobnosti, které již měly možnost vychutnat si a ocenit jedinečné pokrmy v SaSaZu, patří například Orlando Bloom, John Malkovich, Uma Thurman, Ben Affleck, Tim Robbins, Russell Crowe, Willem Dafoe, Pierce Brosnan, Roger Waters, členové skupin The Prodigy, Scorpions a Rammstein, fotbalista Wayne Rooney, DJ Tiësto a Armin van Buuren.

Již od svého založení před patnácti lety se SaSaZu stalo synonymem pro kvalitu a inovaci v oblasti asijské kuchyně. Pod vedením renomovaného šéfkuchaře Andyho Tana, který přináší své bohaté zkušenosti z Londýna, Amsterdamu a Paříže, restaurace nabízí úžasné kulinářské zážitky, založené na pečlivě vybraných surovinách a autentických technikách vaření. Tanova vize, která propojuje východní a západní kuchyni, zůstává i po 15 letech stále živá a inspirující.

SaSaZu zůstává místem, kde se snoubí výjimečná gastronomie s jedinečnou atmosférou, a kde se každý návštěvník může ponořit do světa chutí, vůní a barev jihovýchodní Asie. Po 15 letech na scéně je restaurace SaSaZu v pražských Holešovicích i nadále místem, které si získává srdce milovníků kvalitní kuchyně českých i zahraničních návštěvníků.

You may also like...