Adam Pavlovčin alias Adonxs oslaví své 29. narozeniny na posledním letním koncertu

Talentovaný zpěvák Adam Pavlovčin alias ADONXS, který si svým jedinečným hlasem a osobitým projevem získal srdce mnoha fanoušků, se chystá na poslední letní koncert tohoto roku, který se uskuteční 13. září na Scéně na Občanské Plovárně. Tento večer bude výjimečný nejen svou atmosférou a hudebními novinkami, ale i tím, že Adonxs na pódiu oslaví své 29. narozeniny. Charismatický umělec tak poprvé za svou kariéru kromě rodiny a přátel zve na narozeninovou oslavu i své fanoušky.

Adonxs tímto koncertem uzavírá úspěšnou festivalovou sezónu 2024 a zároveň přináší výjimečnou sólo show, která je bezesporu jeho nejpropracovanějším a nejpůsobivějším vystoupením dosud. Návštěvníci se mohou těšit nejen na jeho největší hity, ale také na několik zbrusu nových skladeb, na kterých v posledních měsících neúnavně pracoval.

„Rád bych poděkoval všem, kteří mě na mé cestě podporují. Tento koncert má pro mě zvláštní význam, protože kromě hudby oslavíme i mé narozeniny,“ říká Adonxs. „Těším se na atmosféru večera, na energii publika a na to, že společně vytvoříme nezapomenutelný zážitek.“

Pro fanoušky to bude výjimečná příležitost oslavit nejen zpěvákovy úspěchy, ale i jeho osobní milník. Na scéně Občanské Plovárny přivítá Adonxs také své speciální hosty: držitelku ceny Anděl, zpěvačku Annabelle, s níž zazpívá emotivní duet, a talentovaného Toma Seana, který zahájí večer jako předkapela.

Adonxsova show je spojením vrcholné hudby a dynamických tanečních čísel, což fanouškům nabídne komplexní vizuální zážitek, kde se moderní hudba prolíná s inovativním pohybovým uměním.

Foto: Tomas Thorzo, Patrik Matejčík

You may also like...