Pirelli a Ciclotte rozšiřují svou kolekci rotopedů inspirovaných motorsportem

Společnosti Pirelli a Multi Design, výrobce ikonické značky Ciclotte, představují novou exkluzivní edici designového rotopedu Ciclotte Pirelli, který se inspiroval prvky z motoristického světa. Toto pokračování loňské úspěšné spolupráce odráží společné hodnoty obou značek – vášeň pro design, sportovního ducha a nejvyšší kvalitu. Spojením estetiky a funkčnosti vzniká produkt, který není jen nástrojem pro trénink, ale také elegantním doplňkem do každého moderního interiéru.

Nová edice Pirelli Ciclotte Bike přináší řadu vylepšení: integrovaná LED obrazovka zobrazuje všechny důležité údaje o tréninku, jako jsou rychlost, vzdálenost či tepová frekvence. Nové Bluetooth propojení s chytrými telefony a tablety přes aplikaci Kinomap™ zajišťuje pohlcující zážitek – od realistické simulace jízdy po silnici až po spinningové lekce a multiplayerové výzvy. Převodovka s elektromagnetickým odporem, využívající technologii NOHRD™, je navíc vylepšena o nový, větší a těžší setrvačník, ideální pro náročné aerobní tréninky.

„Tento zcela nový designový trenažér Ciclotte Pirelli se stylovou žlutou grafikou byl poprvé představen během právě skončeného závodního víkendu v Monze. Tento exkluzivní model zaujme nejen svým vzhledem, ale také gumovými rukojeťmi pro pohodlný a pevný úchop i během těch nejintenzivnějších tréninků,“ doplňuje Zdeněk Vacl, marketingový ředitel Pirelli pro Českou republiku.

Grafika na kole odráží ikonické barevné rozlišení pneumatik, které Pirelli jako výhradní dodavatel používá v nejprestižnější automobilové soutěži světa. Stejně jako během závodního víkendu, i zde najdete pět barevných variant: bílou „tvrdou“, žlutou „střední“, červenou „měkkou“, a zelenou a modrou pro „déšť“.

Ciclotte Bike se pyšní ergonomickým designem, který splňuje standardy cyklistického „trojúhelníku tří bodů“, a má úzký rozestup mezi pedály, podobně jako závodní kola. Díky kompaktním rozměrům se hodí i do menších prostorů, jako jsou luxusní hotelová apartmá nebo kajuty na jachtách.

Designový trenažér Ciclotte Pirelli navazuje na evoluci modelu „Ciclò“, inovativního prototypu jednokolky z roku 2007, původně navrženého pro udržitelnou mobilitu. Tento unikátní kousek, inspirovaný monokoly z 19. století, je vystaven ve stálé sbírce prestižního italského muzea designu La Triennale di Milano, kde je oceňován pro svůj historický význam a mistrovský design.

Nové činky – styl a výkon v dokonalé rovnováze

Vedle svého designového rotopedu Ciclotte Pirelli představují obě značky i exkluzivní sadu modulárních činek, které posouvají váš trénink na zcela novou úroveň. Inovativní kuželový systém umožňuje rychlé nastavení váhy od 1,5 kg až po 7 kg, takže si můžete snadno přizpůsobit náročnost tréninku – od lehkého cvičení až po intenzivní silové tréninky.

Činky Ciclotte Pirelli zaujmou nejen svou funkčností, ale i designem. Sdílejí stejné ikonické barvy a grafiku jako rotoped, přičemž jejich elegantní kulatý tvar, inspirovaný „kruhem života“, zajišťuje ideální rozložení váhy během cvičení. Jsou nejen efektivním fitness náčiním, ale i stylovým doplňkem, který můžete vystavit ve svém obývacím pokoji na speciálním stojanu – jako skutečné umělecké dílo.

You may also like...