Sociální síť Qoobus pro nákladní dopravu expanduje na český trh

Qoobus, inovativní obchodní sociální síť a burza nákladní dopravy pro logistické profesionály, dnes oznámila svou expanzi do Česka a na Slovensko. S posláním přinést revoluci do způsobu, jakým se logistické společnosti propojují a podnikají online, je připraven posílit logistické komunity na těchto dynamických trzích. Qoobus je sociální síť pro logistiku, která propojuje odesílatele, dopravce a speditéry. Zefektivňuje komunikaci, spolupráci, výměnu nákladů a obchodní transakce.

V rámci této strategické expanze je Qoobus hrdý na to, že může nabídnout kompletní sadu služeb zcela zdarma pro všechny společnosti v České republice a na Slovensku po dobu následujících 12 měsíců. Tato odvážná iniciativa si klade za cíl vybavit místní podniky špičkovými technologiemi, aby se jim dařilo v digitální éře, a urychlit růst logistické komunity  platformy Qoobus na těchto trzích.

„Jsme nadšeni, že můžeme přinést Qoobus na živé trhy v České republice a na Slovensku,“ řekl Mihail Cernei, generální ředitel společnosti Qoobus. „Poskytováním našich služeb zdarma jsme odhodláni prolomit bariéry a umožnit logistickým společnostem všech velikostí, aby se spojily, spolupracovaly a uspěly v dnešním konkurenčním prostředí.“

Díky uživatelsky přívětivému rozhraní, výkonným síťovým nástrojům a rostoucí komunitě profesionálů v oboru je Qoobus ideální platformou pro logistické společnosti v České republice a na Slovensku.

Zveme logistické společnosti, aby se k nám připojily na této vzrušující cestě a zažily sílu Qoobusu na vlastní kůži,“ dodal Mihail Cernei.

Chcete-li se dozvědět více o společnosti Qoobus a její expanzi na trhy v České republice a na Slovensku, navštivte qoobus.com.

Qoobus je firemní sociální síť, která propojuje logistické společnosti – zasilatele, dopravce a speditéry – za účelem zefektivnění komunikace, spolupráce a obchodních transakcí. Díky přístupu zaměřenému na uživatele a inovativním funkcím si klade Qoobus za cíl zjednodušit pohyb zboží a umožnit logistickým komunitám, aby prosperovaly v digitálním věku.

You may also like...