Kremrolové nebe od Cukráře Skály stojí za ochutnání

V moderních cukrárnách je to samý cheesecake nebo muffin, o poctivou kremroli, která je klasikou české cukrařiny, člověk málokdy zavadí. Když už na ně dostanete chuť, tak rozhodně zajděte k Cukráři Skálovi. Na jeho kremrole se stojí doslova fronty. A na přelomu září a října budete moci ochutnat hned dvě náplně, které v nabídce běžně nenajdete.

Vyrobit listové těsto na kremrole, je opravdický kumšt. Musíte dodržovat nejen správný postup, ale vyžaduje to i spoustu trpělivosti a času. Výsledek za to ale rozhodně stojí. Své o tom ví Lukáš Skála, který je svými kremrolemi proslulý. Jsou tak nadýchané a lehké, že nemáte ani špatný pocit, že jste zhřešili.

Náplně s chutí odcházejícího léta

Lukáš Skála je vyhlášený tím, že se v jeho dezertech snoubí staré dobré řemeslo s moderním přístupem. To se odráží například v jeho náplních do kremrolí. Jsou svěží, lehké a chuťově vždy dokáží příjemně překvapit.

O chuťové překvapení nebude nouze ani na přelomu září a října, kdy si do provozovny v Dlouhé budete moci zajít nejdříve od 24. do 30. září na kremroli s náplní z mléčné čokolády s lískovým oříškem a od 1. do 7. října na kremroli s krémem z bílé čokolády a černého rybízu. „Chtěl jsem do náplní dostat chuť odcházejícího léta a věřím, že návštěvníky nadchnou,“ přeje si Lukáš Skála.

Tyto dva druhy kremrolí nejsou běžně v nabídce, a tak pokud chcete vědět, jak chutná kremrolové nebe, nesmíte si je nechat ujít.

Foto: Hynek Hampl

You may also like...