Astrologova středa 25.9.2024 – Předzvěst říjnového zatmění

Proti včerejšku se situace výrazně neposunula. Merkur odešel z trigonu s Uranem, tvoří opozici s Neptunem a nabíhá do trigonu s Plutem.

Včerejší výrazné události čelí dnešní revizi. Ptáme se, zkoumáme nebo aspoň přemýšlíme. Jsme před rozhodnutími, definitivou, které potvrdí trigon s Plutem. Po výrazných projevech, po zveřejnění a zviditelnění různých vnitřních procesů, témat, dějů, ale i přemítání a dohadů jdeme do finále.

Finále může přijít už ve druhé polovině dne poté, co si vyjasníme, co se nám vyjasní. Výsledek samozřejmě nemusí být tak překvapivý, jako zásadní, průlomový a naznačující to, že cesta zpět je dost nepravděpodobná. Jde se dál. Je to praktické i emotivní.

Nejsilnější okamžiky nejspíš přinese pozdní dopoledne, kdy najdeme Lunu v Raku v konjunkci s Marsem a v trigonu na Saturn v Rybách a kvadratuře na Slunce, jižní uzel a Lilith. Je možné, že se rozloučíme s už bývalými pohledy na svět, na někoho, na sebe sama, případně některé své plány a představy. Smlouvy se prostě přepíší a jde se dál.

Vypadá to, že dnes může zvítězit nové nad starým, ale také účelové nad tradičním, mohou dostat na frak pravidla ve prospěch momentální (nebo v budoucnu spatřované) výhody.

Rada: rozmyslet a pokud je potřeba jít vpřed, tak jen tam, kde to dává smysl a opodstatnění. Lilith je na místě, na kterém za několik dnů proběhne zatmění Slunce a tak dnešek může být jak předehrou k událostem kolem nadcházejícího novu, tak i reakcí na to, co nás zajímá nebo nutí řešit během posledních týdnů. Zdá se, že se po nás chtějí jasné a konkrétní podněty, případně odpovědi. Ty mohou pohnout (naším) světem.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...