Astrologův pátek 4.10.2024 – Příznivý Velký trigon

Události se rýsují do přízniva. Na obloze se objevuje pozitivně laděný vodní Velký trigon mezi Venuší, Saturnem a Marsem. Máme tak obsazen všechna vodní znamení, dvě planety jsou osobní, jedna kolektivní. V sobotu se ještě k Venuši ve Štíru přidá do konjunkce Luna.

A co my? Můžeme se cítit stabilněji, klidněji, citověji. Po čase se projeví citové vazby, potřeba zažívat v této oblasti klid, spokojenost, uspokojení. Je čas na upevňování citových vazeb, emočních pout, na posilování rodinných či partnerských vztahů.

Nebo naopak. Po delší (nebo kratší) době strádání, pocitů povrchnosti, zážitků z faktického (nebo konkrétního) odmítání můžeme zažít návrat citů a citovosti. Často jako potvrzení toho, že faktické a praktické záležitosti opravdu fungují.

Takže dnešek může pro nás být jak odpočinkem, tak i potvrzením (satisfakcí) toho, co reálně je a existuje, jen to není vidět, slyšet nebo znát. Takže dnešní den určitě nepřeje snažení, bojování, přepínání, honění se a pachtění. Je dnem, kdy můžeme vnímat souzvuk, sounáležitost, kdy můžeme rovněž tyto emoce projevovat: je pěkné dát najevo to, že se nám něco líbí nebo máme něco (někoho) rádi.
Nejspíš také zjistíme (nebo se tohoto dotkneme), že o těch nejdůležitějších věcech se prostě nemluví, protože je vlastně víme nebo cítíme.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...