Astrologova sobota 5.10.2024 – Ještě pohoda

Velký vodní trigon podruhé. Luna a Venuše ve Štíru, Saturn v Rybách retrográdní, Mars v Raku. Pokračují včerejší aspekty, planety se posunuly o dílky stupně, jen Luna je rychlejší a míří do konjunkce s Venuší. I Jupiter v sextilu s Chironem přetrvávají. Nově se objevila nepříjemná kvadratura Mars – Merkur.
Klídek a pohoda pátku v něčem přetrvává. jedeme-li setrvačností, na klid a pohodu, nepřicházejí-li nové podněty, je vše nejspíš vnímáno pozitivně. Pokud se ale něco změnilo, má změnit nebo naopak změnit nemá, cítíme a zažíváme komplikace. Rovněž tak je to komplikované, když jsme na cestě, na návštěvě, seznamujeme se s novými situacemi nebo prostředím. Ani tam, kde přichází podnět pro vztahy nemusíme být všichni hned happy. Domluvy je také potřeba pro jistotu zdůraznit.

Jistě jste se dovtípili, pohodu kazí právě ten kvadrát, který prověří to, jak umíme jednat v nestandardních nebo nových situacích. Půjde také o to, jak zvládneme neklid, nejistotu a nepohodu. Na jedné straně by měly být jak pod drobnohledem vidět místa, kde to dře, na straně druhé bychom si měli uvědomit důvody, pojítka proč spolu jsme, čemu vztah slouží, co jsou jeho silné stránky. Totéž platí pro spolky, společnosti a organizace libovolné velikosti, taktéž pro akce a podujetí, které jsou organizovány, třeba svatby nebo schůze.

Dnes můžeme stále vnímat podporu a možná je úkolem ji využít pro (nutné) změny.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...