Astrologova neděle 6.10.2024 – Velký trigon a Jod

Velký vodní trigon se stále drží. Venuše s Lunou, Mars a Jupiter ve vodních znameních přinášejí citlivost, citovost, oceán vnímání. Také možnost se v citech s někým potkat, porozumět, ale také se uklidit a stabilizovat.

Pro někoho ale už té vody může být moc a nebude si užívat klidu, který tento víkend přináší (přináší také opět i dost vody shora) a mže se trochu topit, ztrácet a ulpívat v citových záhybech života.

Přes všechny vodní prvky je v horoskopu pro dnešek i dynamika. Vrcholí kvadratura Merkuru ve Vahách s Merkurem a tak komunikace, plány, spokojenost nemusejí být optimální. Tam, kde jsme nespokojení, tam hledejme nesoulad pramenící ze špatné organizace, nereálných představ (nebo naopak žádných přestav), případně z potřeby dát najevo své emoce.

Zajímavá bude druhá polovina dnešního dne. Luna ve Štíru se dostane na vrchol konfigurace Jod. Základnu konfigurace bude tvořit nám z předchozích dnů známý sextil Jupiter – Chiron. Čekejme tedy: perfekcionismus, velmi silnou touhu po nápravě, po uspění nabídek, velké motivace a potřebu se chovat správně. Také si vyslechneme nějaké přednášky na téma jak se dá něco udělat lépe. Obecně budeme pozorovat tah na branku, dotažení úkolů (nebo velkou snahu o něj), konzervativní variantu postupu a radost z dokončené práce.

Dnešní den bude tak víc o nás, o tom, kterak dovedeme zúročit svůj potenciál, ale také to, že jsme na správném místě a děláme přesně to, co je třeba bez ohledu na to, co nás ruší a bez únavy, jež nás brzdí.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...