Dolní Morava otevírá nové horské apartmány přímo u sjezdovek

Přímo u sjezdovek, s výhledem na horské hřebeny, v moderním prostředí, v soukromí, a přesto na dosah všech služeb – takové jsou zbrusu nové Vista Apartments v srdci Horského resortu Dolní Morava. První hosté se tu budou moci ubytovat už 29. listopadu letošního roku.

Tři nové apartmánové domy se 171 byty vyrostly ve výšce 700 metrů nad mořem přímo u sjezdovek a nástupní stanice sedačkové lanovky. Moderní apartmány nabízejí dokonalou kombinaci komfortu, soukromí a snadného přístupu ke všem službám resortu. Každý z apartmánů je pečlivě navržen tak, aby vám poskytl pohodlí a zároveň vám umožnil si plně vychutnat okolní přírodu Králického Sněžníku.

Apartmány jsou vybavené velkorysým kuchyňským koutem, obývacím pokojem a balkonem s nádherným výhledem na okolní lesy a hory. V každém domě najdete také společenskou místnost s dětskou hernou a úschovnu lyží a kol. Samozřejmostí je pohodlné parkování přímo u apartmánů, a to včetně možností dobíjení elektromobilů. Apartmány jsou navíc zcela samoobslužné a bezkontaktní. Poskytují tak dokonalé zázemí pro aktivní odpočinek.


Pro všechny ubytované je pro nadcházející zimní sezonu připravena atraktivní sleva 30 % na nákup skipasu i pohodlná doprava shuttle busem až na sjezdovku. Navíc nedaleko Vista Apartments se na zimní sezónu 2024/2025 otevře také nová à la carte restaurace Marcelka, která nabídne skvělé kulinářské zážitky. Její součástí bude také pekárna s kavárnou s čerstvou kávou, pečivem a drobným občerstvením kdykoliv během dne. Pro rodiny s dětmi je jen pár kroků od apartmánů k dispozici prostorná dětská herna KIDS FUN CLUB, kde si děti mohou hrát pod dohledem zkušených animátorů.

Dolní Morava je známá pro svou jedinečnou koncentraci letních i zimních aktivit. Z nových apartmánů můžete rovnou vyrazit na nejdelší sjezdovku v Česku, vybrat si z více než 10 kilometrů sjezdovek od modrých až po černou, nebo se vydat objevovat 30 kilometrů trailů různých obtížností. V zimě není nic lepšího než vyskočit z postele a rovnou vyrazit na lyže, zatímco v létě si můžete užít turistiku či cyklistiku. Díky moderním půjčovnám sportovního vybavení je vše snadno dostupné a rychle připravené pro vaše zážitky.

Online rezervační systém byl právě spuštěn. Pokud hledáte dokonale pohodlné místo pro svou příští dovolenou na horách, Vista Apartments na Dolní Moravě jsou tou nejlepší volbou. Užijte si luxus, komfort a blízkost přírody v jednom z nejkrásnějších horských resortů v České republice!

Podrobné informace a rezervace najdete na webu Dolní Moravy www.vista-apartments.cz

You may also like...