Exkluzivní husí hody ochutnáte v restaurantu Deer

Deer v Michalské ulici jen pár kroků od Staroměstského náměstí nabízí vytříbenou gastronomii pod vedením šéfkuchaře Lubomíra Dolejše. Jeho um je dechberoucí a každý pokrm vypráví svůj příběh. Surovina od lokálních farmářů se mísí s jinou a rázem vzniká umělecké dílo na talíři. Navíc šéfkuchař Lubomír Dolejš si každé jídlo připraví po chuťové stránce a pak přichází náčrty na papír samotného uspořádání na talíři. Vše musí spolu absolutně souznět. Právě díky tomu se z restaurantu Deer stalo oblíbené gastronomické místo v centru historické Prahy.


Blíží se oblíbený listopadový svátek. Svatý Martin přiveze kromě prvních vloček také husí hody. V restaurantu Deer to nebude jinak. Od 8. do 11.11.2024 bude kromě stávající nabídky speciální husí menu, které lze ochutnat po jednotlivých chodech či zvolit celé menu. Exkluzivní chutě začínají s Rolkou z husích prsou plněnou nádivkou z husích jater, koňakem, bylinkami, anglickou slaninou, hruškovým chutney, fíky a brusinkovým gelem. Na menu nesmí chybět Tradiční husí Kaldoun s játrovými knedlíčky. Zlatým husím chodem je Konfitované husí stehno s červeným zelím, jablky ve víně a máslovými noky, které doplňuje vídeňská cibulka. Jako dezert je symbolicky zařazena Variace mini Svatomartinských koláčků.

Výtečná nabídka, kterou si nemůžete nechat ujít. Zážitek v celoročním atriu či v odděleném soukromém Jay room salonku zaručen. Cena celého menu je 1195 Kč.

You may also like...