Podzimní a zimní novinky v Manifesto Marketu: Dýňová sezóna i adopce pejsků

Manifesto Market Anděl s nadšením oznamuje sérii novinek a speciálních akcí, které obohatí nadcházející podzimní a zimní měsíce. Těšit se můžete na nový koktejlový lístek v našem Soot baru, který vás zahřeje i v těch nejchladnějších dnech, a řadu tematických večírků, včetně Halloween párty a dýňové sezóny!

Nové koktejly a Happy Hour

Od 8. října představujeme zbrusu nový podzimní a zimní koktejlový lístek, který nabídne celkem 11 nových drinků, včetně nealkoholických variant. Nápoje jsou inspirovány podzimními chutěmi a vůněmi jako je řepa, ořechy, rozmarýn, zázvor a koření, které dodají hřejivou atmosféru každému drinku. Co by to však bylo za novou nabídku bez speciální akce? Přijďte naše nové koktejly vyzkoušet v rámci našeho nového Happy Hour, který začal již 1. Října a platí každý všední den! Happy Hour Countdown nabídne skvělou příležitost, jak si užít nové drinky:

  • 3:00 PM – 4 drinky za 250 Kč
  • 4:00 PM – 3 drinky za 250 Kč
  • 5:00 PM – 2 drinky za 250 Kč

Dýňová sezóna od 14. do 31. října

Říjen patří dýním! Od 14. října u nás začne Dýňová sezóna plná sezónních dobrot, jako jsou dýňová polévka z Holy Pasta, varenyky a další verze dýňové polévky od Barvy, dýňové cupcakes od Bakery60 a dva dýňové drinky z našeho baru – Dýňový drink s Tullamore Dew a chai latte pěnou a oblíbený Pumpkin Spice Latte.

Den adopce pejsků s Dočasky DeDe (20. října)

Máte rádi pejsky a chcete jim pomoci najít nový domov? Připojte se k nám 20. října od 12:00 do 17:00 na naši další Adopci pejsků ve spolupráci s Dočasky DeDe. Budete mít také možnost nakoupit skvělé hračky, pamlsky a potřeby pro vaše mazlíčky na našem pop-up Marketu.


Dlabání dýní pro děti (26. října)

Přijďte s dětmi zažít dopoledne plné tvoření a zábavy! Od 12:00 do 14:00 bude náš animátor vést dlabání dýní, kde se děti budou moci realizovat a vytvořit si svou vlastní dýňovou dekoraci, kterou si odnesou domů. Pro tento dvouhodinový program se o děti postaráme a rodiče si mohou na chvíli dopřát trochu volného času.

Halloweenská x Día de los Muertos párty (31. října – 2. listopadu)

Na závěr měsíce vás zveme na strašidelnou Halloweenskou x Día de los Muertos párty, která potrvá celé tři dny! Připravili jsme si pro vás malování na obličej, strašidelné koktejly, živou hudbu a DJ sety. A v pátek večer nás čeká soutěž o nejlepší kostým s parádními cenami!

Připojte se k nám a užijte si podzim naplno v Manifesto Marketu na Andělu. Pro více informací navštivte Manifesto Market.

You may also like...