Astrologův pátek 11.10.2024 – Vše je v pohybu

Venuše ve Štíru končí na vrcholu konfigurace Jod, ale zato se blíží do opozice s Uranem v Býku. Svět okolo nás i ten náš je stále nestabilní. Může se tak stát takřka cokoli. Na druhou stranu ale i my můžeme cokoli podniknout.

Rozhodování z minuty na minutu, střídající se emoce. Emoce na houpačce a na druhé straně s rozumem. Nevěřme, dokud neuvidíme výsledek. Je dobrá situace pro změny, obtížná pro zodpovědné rozhodování. Alespoň se dozvíme, co je pro nás a potažmo pro ty okolo aktuálně nejdůležitější.

Samozřejmě se bavíme o zásadních věcech a věci, o nichž hovoříme vidíme jako zásadní. Slovo opatrnost zůstává skryto. No znáte to, tři krát měř … Dispozitor Venuše je Mars v Raku (ten starý vládce stále funguje!) a tak se to všechno přelívá především v nitru. Ten moderní vládce, kterým je Pluto, je na konci Kozoroha před otočkou (nový vládce podle mých zkušeností víc ukazuje na vnitřní procesy a ten tradiční na to, co se děje zvenčí) a tak si události jakkoli jsou divoké dají na čas. A nakonec se zachováme rozumně. Ale co představuje ta rozumná koncovka? 🙂

Divokost událostem dodá i kvinkunx Merkuru s Uranem. Je to snaha vyleštit vztahy, vyšperkovat dohody, napsat něco do smluv a vtvořit nové dodatky. A propos dodatky … Uran s Merkurem rozbíjejí komunikaci, podporují rychlé, ale ne vždy přesné myšlení a zdravý úsudek. Takže nápadů plno, ovšem otázkou je, zda se je povede uplatnit.

Měli bychom si zapamatovat to, že vše je v pohybu a zařídit se podle toho, zda chceme změnu nebo stabilitu. Bude záležet na našich slovech a myšlenkách.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...