Astrologovo úterý 15.10.2024 – Váhání, zdržení

Váhání přichází s opozicí Venuše (ve Štíru) – Uran (v Býku). Možná nevíme, zda sáhnout po nabídce nebo možnosti, která přichází. Možná jsme sami překvapeni tím, že tu pro nás je. Možná se na to necítíme. Možná si myslíme, že nás šálejí smysly.

Je tu den, ve kterém se konfrontujeme s představami, předpoklady, se světem vizí a snů. Někde jsme vítězi a sklidíme vavříny, jinde ustoupíme a uskromníme se. Případně věci končí plichtou, kdy uznáme, že bylo něco nad naše síly a spokojíme se s tím, co je.

Dnes se každopádně můžeme proslavit a ukázat, ovšem otázkou je, zda o to stojíme. Ale nemůžeme si pak stěžovat, že nám osud ve své nekonečné velkomyslnosti nedal šanci. Poslouchejme rady, dávejme možnosti, nedělejme nic doslova a zamysleme se nad radami. Leccos z toho, co se děje neukazuje konkrétně, ale jen a pouze inspiruje. Nekopírujme osud, detaily jsou na nás.

Váhání, zdržení jsou na místě. Radostná dynamika věcí spojená s přesunem Merkuru do Štíra podpořená dotažením věcí a realizací úkolů pomalu odchází a na stole se objevují komplikace, jež vyvrcholí během čtvrtečního úplňku, který klope na dveře.

Úplněk nás nemíní zrušit nebo zkrušit, je jen korekcí a vede nás k tomu, abychom si uvědomili, na co máme a na co ještě ne. Leccos je v našich možnostech, jen je potřeba se ještě trochu pověnovat některým detailům či větším věcem. Dnes už do čtvrtečních pozic nabíhá Mars (Rak) v kvadratuře na Slunce (Váhy). Témata jsou známa a máme dva dny na to, abychom se vyladili.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...