Soutěž Gentleman & Žena České republiky 2024: uspěli profesionální muzikálový herec a nutriční specialistka

Strašnické divadlo praskalo ve švech, když se na pódiu sešlo 12 inspirativních žen a 11 mužů ze všech koutů republiky, kteří bojovali o tituly Gentleman & Žena České republiky 2024.

Muži ve věkové kategorii 24 let a více, a ženy ve věkovém rozmezí 24–40 let, ze sebe vydali to nejlepší, čím by porotu složenou z osobností uměleckého a společenského života mohli zaujmout. Tančilo se, zpívalo, došlo také na herecké etudy a rozhovory s VIP osobnostmi.

Vítězům přáli jedničky – Zlatým Gentlemanem pro rok 2024 se stal 28 letý finalista s číslem 1 Martin Hucl, který pochází z Prahy. Martin je muzikálovým hercem a pyšným tatínkem, který miluje svoji rodinu.

Zlatou Ženou pro rok 2024 se stala opět finalistka s číslem 1 – 26 letá nutriční specialistka z Prostějova Klára Šuhajová, která čerstvě nosí titul Mgr.

Do poroty zasedli například moderátorka Zuzana Bubílková, ředitel soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky David Novotný, umělecký fotograf Jakub Ludvík, módní návrhářka Valentina Armandi, účastník SURVIVOR Jack Hamid a také herec a moderátor Michal Kavalčík, který se při vyhlášení přiznal. Že cenu předával poprvé.

„Já vlastně dneska takovou cenu předávám prvně. Je to moje premiéra. A je to fajn,“ řekl úspěšný moderátor.

Finalisté soutěže Gentleman & Žena České republiky 2024 se dobře poznali na soustředění v Chorvatsku, které pro ně připravila organizátorka soutěže Lucy Junk ze StockholmDream Production. „Tato soutěž je pro ženy a muže, kteří chtějí zažít něco neobvyklého. Soutěž jim umožňuje překonat sebe samotné, splnit si svůj dětský sen a nebo jen tak se odreagovat od běžného stereotypu.“ dodala Lucy.

Všichni finalisté a finalistky se představili v šatech a oblecích od značky MÓDA PROSTĚJOV. Móda Prostějov šije kvalitní a elegantní oblečení, ve kterém se její zákazníci cítí skvěle.

Zuzana Bubílková složila pro GENTLEMANY básničku a uzavřela tak vyhlášení.A jak to nakonec dopadlo?

Zlatá Žena ČR 2024 – Klára Šuhajová – soutěžní číslo 1 Stříbrná Žena ČR 2024 – Markéta Sedláková – soutěžní číslo 2 Bronzová Žena ČR 2024 – Jana Krejčová – soutěžní číslo 3

Doprovodné ceny:

Žena OverShine 2024 – Adéla Elisha Šalamonová – soutěžní číslo 10
Žena ČR Sympatie 2024 – Kateřina Kučerová – soutěžní číslo 4
Žena ČR Social Media 2024 – Lucie Bakaráčová – soutěžní číslo 6
Žena ALL Television 2024 – Zuzana Shoto – soutěžní číslo 5

Zlatý Gentleman ČR 2024 – Martin Hucl – soutěžní číslo 1
Stříbrný Gentleman ČR 2024 – Michael Šalamon – soutěžní číslo 8
Bronzový Gentleman ČR 2024 – Marek Mašek – soutěžní číslo 2

Doprovodné ceny:

Gentleman ČR Sympatie 2024 – Nikolas Baník – soutěžní číslo 6
Gentleman ČR Social Media 2024 – Nikolas Baník – soutěžní číslo 6
Gentleman ALL Television 2024 – Petr Šíma – soutěžní číslo 4

Spolupořádajícím soutěže je spolek Galerie Silných Srdcí a výtěžek z galavečera poputuje na podporu dětí z dětských domovů a matky samoživitelky. Záznam ze slavnostního večera je možné zhlédnout na ALL TV.

Foto: Jaroslav Hauer

You may also like...