Astrologovo pondělí 21.10.2024 – Měli bychom se zamyslet

Víkend byl ve znamení kvinkunxů, aspektů, které naznačují a málokdy dovolí uskutečnit nebo dotáhnout do konce. Ty, kteří mají rádi jisto, vysloveně znervozňují. Každopádně ale leccos bylo naznačeno a tak je nad čím se zamyslet a v čem pokračovat. Zamyslet bychom se měli i nad Venuší, ve Střelci to není jednoduchá paní, mnoho vyžaduje a jede na vysoké noze. Zjišťujeme tak, že náročnost stoupá a to, co stačilo dřív, rozhodně je dnes málem.

No ale víkend z námi a s novými dny přicházejí nová témata. Nebude z nich veselo. Slunce dobíhá do kvadratury s Plutem. Aspekt moc nepomáhá stabilitě. Ta se často hroutí pod tlakem emocí, pod napětím citů, pod útoky představ o něčem diametrálně odlišným než tím, co aktuálně probíhá nebo do čeho se ženeme.

Doslova se ženeme, Mars v Raku se žene do opozice s Plutem v Kozorohu a ještě im sekunduje Slunce na konci Vah. Jako bychom tak chtěli vyzkoušet svoji sílu přímým atakem na ta nejsilnější místa. Cílem jsou i dosud nedotknutelné hodnoty. Asi by stálo za to přehodnotit strategii, upustit páru a na chvíli si vzpomenout na to, co pro nás je objektivně nejdůležitější. Změny, jež je třeba objektivně udělat, tak můžeme provést elegantně a ve spolupráci.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...