Spotřebiče SMEG si vás získají nejen jedinečným designem, ale i praktickým využitím

Elegantní oblé tvary, kvalitní materiály a moderní technologie dovedené do dokonalosti. Spotřebiče SMEG jsou nestárnoucí klasikou, která není jen stylovým doplňkem kuchyně. Rodinná firma se sídlem v severní Itálii zdobí domácnosti po celém světě již od roku 1948 a nyní přichází s praktickými novinkami, které ocení nejen ostřílení kuchaři, ale i úplní začátečníci či nekoneční dobrodruhové. Zajděte si nejnovější vychytávky prohlédnout do nedávno otevřeného showroomu SMEG od Potten & Pannen – Staněk a zažijte italskou eleganci na vlastní kůži!

SMEG, Digitální kuchyňská váha KSC01

Přesnost s nádechem italské elegance 50. let. Žádné pečení se neobejde bez pečlivě navážených surovin. Pusťte se do přípravy oblíbeného receptu vaší babičky a odvažte si komponenty pomocí stylové, a především praktické digitální váhy SMEG. Kuchyňský spotřebič zváží veškeré suroviny do 5 kg / 5 l přesností na 1 g / 1 ml. Stačí jen nasypat mouku či nalít mléko a sledovat, jak čísla na dotykovém displeji postupně skáčou nahoru! Pomocí funkce tare navíc ušetříte i nějakou tu misku navíc. Přidávejte postupně jednotlivé suroviny na váhu, a poté je jen smíchejte v hladké těsto připravené přímo na plech. Po náročném gastronomickém snažení nechte spotřebič dobít užitečným USB-C kabelem, abyste svého pomocníka měli po ruce i při dalším pečení a vaření.

SMEG, Přenosná indukční plotýnka PIC01

Dokonale skladná a překvapivě výkonná. Vydejte se na dalekou cestu s přenosnou indukční plotýnkou SMEG, díky které si připravíte teplý pokrm kdekoliv, kde si jen zamanete. Je libo vydatná domácí polévka do chladného počasí, či skvěle připravený steak s hranolkami? Vařič si zkrátka poradí s každým úkolem, který si pro něj připravíte. Díky důmyslnému systému 9 úrovní výkonu, které si dle své potřeby jednoduše měníte na digitálním displeji, 3 přednastaveným programům a možnosti aktivace funkce Boost bude vaření v přírodě či glampingové chatce se skromným vybavením stejně snadné jako ve vaší milované kuchyni. Kromě přenosné plotýnky disponující jednou sklokeramickou varnou zónou je součástí balení také externí tepelná sonda. Vařte jako bůh i na cestách a užijte si svůj výlet plnými doušky!

SMEG, Ruční pákový kávovar Minipro espresso EMC02

Espresso jako z pravé italské kavárny. Staňte se svým vlastním baristou a připravte si šálek lahodné kávy z pohodlí domova díky pákovému kávovaru Minipro značky SMEG. Vedle robustní nerezové páky pro přípravu až dvou porcí espressa pod ideálním tlakem 15 barů, disponuje spotřebič také výkonnou parní tryskou, s jejíž pomocí si v nerezové nádobě jednoduše připravíte dokonale nadýchanou mléčnou pěnu či ohřejete svůj oblíbený mléčný nápoj. Praktičnost a profesionalitu přístroje navíc podtrhuje minimalistický čistý design nerezové oceli v kombinaci s ambientním odstínem zelené, bílé či černé, který bude slušet skutečně každé domácnosti. Zpříjemněte si svůj den porcí skvělé kávy s puncem italské kvality a elegance.

SMEG, Mlýnek na kávu Minipro 50’s Style CGF02, chromová

Vůně čerstvě umletých kávových zrn, která vás z postele zaručeně vytáhne, i když se vám zrovna nechce. Připravte si šálek domácí kávy s mlýnkem značky SMEG, jejíž aroma rozvoní celou domácnost. Máte chuť na dvojitou dávku či si vystačíte s jedním malým shotem? Přístroj nabízí hned 3 možnosti porcování, podle toho, kolik mleté kávy zrovna potřebujete. Stačí jen zmáčknout tlačítko START/STOP a požadované množství už je připraveno v portafiltru! Také intenzita mletí je čistě ve vaší režii. Volit můžete mezi 50 stupni hrubosti, o které se postarajíí kónické mlecí kameny z nerezové oceli. Kávovar je nejen praktickým pomocníkem, ale také vkusným prvkem, který vaší kuchyni dodá šmrnc a styl. Svým retro designem se dokonale hodí třeba k pákovému kávovaru stejné značky. Italská elegance, která nikdy z módy nevyjde. 

SMEG, Stolní kombinovaná parní trouba, 30 l

I v malém a skromném prostoru lze připravit dokonalý pokrm hodný masterchefa! Bez trouby se žádný vášnivý kuchař zkrátka neobejde, proto italská značka SMEG přišla s důmyslným řešením, díky kterému si kachnu na pomerančích s křupavou kůrkou, pečenou zeleninu či tradiční bábovku jako dezert jednoduše připravíte i v nepříliš vybavené kuchyni. Díky stolní kombinované parní troubě nemusíte své kuchařské plány omezovat pouze na studenou kuchyni. Pro přípravu vychuceného chodu navíc můžete využít i takzvanou nabídku šéfkuchaře, ve které naleznete až 33 naprogramovaných receptů. Povrch vnitřního prostoru o objemu 30 litrů je pokrytý smaltovanou vrstvou, která skvěle udržuje a rozvádí požadovanou teplotu.

Stačí si jen rozmyslet, jaký způsob přípravy bude pokrmu slušet nejvíc. Na páře či pomocí horkého vzduchu? A co takhle kombinace obou metod! Trouba si zkrátka poradí s jakýmkoliv receptem. S nastavením teploty či programu vám snadno poradí stylový LCD displej, na kterém své požadavky pomocí 2 knoflíků potvrdíte. Kuchyňský pomocník svým retro designem, který je dostupný hned v šesti barevných variantách, navíc nadchne každého milovníka nikdy nestárnoucí klasiky. Přeneste se do Itálie 50. let a připravte si pravou neapolskou pizzu klidně i v nepříliš prostorné kuchyni.

SMEG, limitovaná kolekce spotřebičů Sicily is my love Dolce & Gabbana

Roztančené sicilské slunce, které vaší kuchyni vdechne jiskru italského temperamentu. Limitovaná kolekce s názvem Sicily is my love je kombinací kvalitní technologie s důrazem na maximální užitek a nevídaného designu, který bude skutečnou chloubou každé kuchyně. Tradiční značka SMEG spojila své síly s módním domem Dolce & Gabbana a pod taktovkou světem uznávaných návrhářů nechala vytvořit luxusní sérii kuchyňských spotřebičů s nadčasovým, a především jedinečným designem. Souhru výrazných a sytých odstínů, které zdobí tělo osvědčených klasik v podobě oblíbeného typu toustovače, odšťavňovače na citrusy, kávovaru a kuchyňského robota připomínající svým tvarem 50. léta minulého století, doplňují typické motivy sicilské kultury. Šťavnaté citrusy, nespoutaná příroda a zdobné ornamenty jsou oslavou nejen dobrého jídla, ale především italské tradice

SMEG, limitovaná kolekce spotřebičů Blu Mediterraneo Dolce & Gabbana

Svěžest středomořského vánku a jemnost bílých písečných pláží. Exkluzivní kolekce Blu Mediterraneo do vaší kuchyně vnese jednoduchost a krásu italského jihu. Oblíbené spotřebiče SMEG z populární řady 50‘s Style se pro tentokrát designéři z módního domu Dolce & Gabbana rozhodli obléknout do vzorů sicilské keramiky. Krásu tradiční majoliky můžete obdivovat třeba na pákovém kávovaru, mlýnku na kávu, toustovači nebo také na odšťavňovači a napěňovači mléka. Kombinace výrazných odstínů modré a jemných tónů bílé dokonale podtrhuje pestré a kreativní ornamenty na těle spotřebičů. Dodejte svému domovu špetku luxusu a užijte si nejen jedinečný vzhled jednotlivých přístrojů, ale především jejich funkčnost a technologickou kvalitu. Chcete své nejbližší obdarovat něčím skutečně originálním? Pořiďte jim spotřebič, který není jen kuchyňským pomocníkem.

Všechy spotřebiče naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz

You may also like...