Je čas na radost. Do McDonald’s se vrací oblíbená limitka Sýrová sezóna

Nejpopulárnější kampaň českých zákazníků je zpět. Do všech 123 tuzemských restaurací McDonald’s se vrátila Sýrová sezóna, která zákazníkům přináší radost z ikonických produktů jako jsou Swiss King nebo Cheese King. Ani letos nechybí v nabídce lákavé novinky. Na své si přijdou třeba milovníci hranolek nebo kuřecího masa.

I dospělí se mohou radovat jako malí. Stačí, když si vyberou ze široké sýrové nabídky, která se vrátila do českých restaurací McDonald’s. Mohou tak prožít bezstarostné chvilky s opojnou chutí sýra a zapomenout na každodenní shon, říká marketingový ředitel McDonald’s pro Česko, Slovensko a Ukrajinu Martin Troup: „Konec roku má řada z nás spojený s Vánocemi. Věřím, že mnoho lidí u nás ho má spjatý také se sýrovkou, která je naší tradiční a zároveň nejoblíbenější sezónní nabídkou. Kampaní chceme připomenout, že radost se dá naplno prožívat v jakémkoliv věku. Hoďte starosti za hlavu a přijďte se radovat do McDonald’s.“ Ústředním prvkem kampaně, se kterou se lidé už teď mohou setkávat na ulicích, sítích i v televizi, jsou žluté skákací míče symbolizující dětskou bezstarostnost, pohodu a veselé momenty.


Tak jako každý rok, i letos je králem nabídky sýrové sezóny Swiss King – burger s pořádným kusem hovězího masa doplňuje jedinečná žemle se sýrem a slaninou, sýrová omáčka, bramborová placka, ementál a dva plátky slaniny. Podobný chuťový zážitek nabízí Cheese King, ve kterém naopak najdou zákazníci plátek smaženého sýru, k tomu navíc čerstvý salát a restovanou cibuli. Letošní novinkou je Cheese King Chicken, alternativa hovězího burgeru se smaženým kusem šťavnatého kuřecího masa. V menu nechybí ani Smažák Fresh nebo smažené hermelínky s brusinkovou omáčkou. Na své si přijdou také fanoušci ikonických hranolek, právě pro ně jsou nově připraveny McFlavor Fries s čedarovou omáčkou a kousky křupavé slaniny.

Zapomeňte na starosti a nechte se unést sýrovou chutí. Právě teď v restauracích McDonald’s po celém Česku.

You may also like...