Restaurant Deer představil nové brunch menu

Restaurant Deer, situovaný v samém srdci historické Prahy nedaleko Staroměstského náměstí, přichází s novým brunch menu, které láká na spojení špičkové gastronomie, příznivých cen a jedinečné atmosféry. Pod vedením uznávaného šéfkuchaře Lubomíra Dolejše vznikl koncept brunche, který je dostupný každý den od 7:00 do 15:00.

Vyvážené menu, které potěší každého

Brunchové menu je sestaveno s důrazem na čerstvost, kvalitu surovin a moderní gastronomický přístup. Hosté mohou vybírat z tradičních i inovativních jídel – v nabídce nechybí populární vejce Benedikt ve čtyřech variantách (s vepřovou šunkou, s marinovaným lososem, s avokádem nebo černým lanýžem). Pastrami chléb s hovězím hrudím a nakládanou šalotkou jistě zaujme na první sousto. Nechybí oblíbená snídaně Deer mimo jiné s grilovanou zvěřinovou salsicciou a restovanými houbami s mini cibulkami. Pro opravdové gurmány je připravené Tataki ze žlutoploutvého tuňáka. Milovníci avokáda jistě zaujme chléb Rustikal s tímto zeleným pokladem, vejcem a marinovanou šalotkou.  Klasika v podobě anglické snídaně je samozřejmě také v nabídce. Club sandwich téměř po celý den, proč ne? A jako sladká varianta brunche jsou oblíbené lívance se zakysanou smetanou s lesními plody.


Luxusní gastronomie za dostupné ceny

Cenová politika restaurantu Deer reflektuje přání nabídnout špičkovou gastronomii širšímu okruhu hostů. Většina brunchových pokrmů se pohybuje v cenovém rozpětí 200–300 Kč, což z restaurace činí atraktivní volbu nejen pro turisty, ale i pro místní obyvatele a pravidelné návštěvníky centra.

Více než jídlo

Stylový interiér, přátelská obsluha a klidná atmosféra tvoří z brunche v restaurantu Deer skutečný zážitek. V kombinaci s výběrovou kávou, kvalitními víny a tichým prostředím historické budovy si hosté mohou dopřát příjemné chvíle, které pohladí všechny smysly.

You may also like...