Pivovar Velké Popovice pořádá tuto sobotu Pouťovou veselici s hudbou a pivem

Pivovarský park u pivovaru Velké Popovicesobotu 8. srpna zaplní Pouťová veselice s hudbou a pivem přímo od zdroje. Nebudou chybět dobroty z grilu, ani příležitost vystřelit si růži z papíru na staročeské střelnici.  Během dne jste zváni na prohlídky pivovaru, v 17 hodin vystoupí Pražský pouťový orchestr a od 19 skupina Flám zahraje k tanci i poslechu. Hoďte starosti za hlavu a přijďte si užít správnou letní zábavu pod širým nebem!

Na komentované prohlídky velkopopovického pivovaru se můžete vydat v 11, 13, 14, 15, 16, 17 hodin,  avšak doporučujeme online rezervaci na www.kozel.cz.“ říká Eva Kršňáková z návštěvnického centra velkopopovického pivovaru. Dozvíte se mnoho zajímavého, například se seznámíte s příběhem zakladatelské rodiny Ringhofferů, zjistíte, jak a z čeho se vaří poctivé velkopopovické pivo, prohlédnete si současnou i historickou varnu či expozici pivních obalů. Připravena je i oblíbená degustace černého a světlého Kozla a na závěr prohlídky pozdravíte živého maskota pivovaru kozla Oldu.

Zážitky z Pouťové veselice umocní skvěle načepované pivo. Navíc v Kozlím obchodě bude v prodeji pivo Mistrův ležák a Velkopopovický Kozel Černý v litrových patentních lahvích, který si můžete odvézt domů jako originální vzpomínku na pouť.

Pivovar Velké Popovice, Ringhofferova 1, Velké Popovice, www.kozel.cz

You may also like...