Champagne Pop Up bar 8ubbles v hotelu Alcron

Vyhlášený BeBop Bar hotelu Alcron přináší na pražskou barovou scénu v období od dubna do července zpestření v podobě Champagne Pop Up baru 8ubbles. Champagne Pop Up bar 8ubbles bude otevřen vždy od středy do soboty od 16 hodin do půlnoci. 

Video z nového baru: youtube.com/8ubless

Díky spolupráci s několika vybranými dodavateli vín, kteří se budou střídat ve dvou až třítýdenních intervalech, bude možnost ochutnat širokou škálu vín, a to i po skleničce, jak z klasických domů, tak i od menších producentů. Jako první se představí šumivá vína od společnosti Advivum, předního dovozce francouzských vín do České republiky.

Návštěvníci baru budou moci ochutnat šampaňské od vyhlášených domů Billecart Salmon a Henriot doplněné o dva vynikající crémanty: Domaine Rolet Crémant pochází z departamentu Jura a Francois Chidaint z regionu Loire. V dalších týdnech a měsících budou v Champagne Pop Up baru 8ubbles prezentovat svá vína společnosti GOOD WINE LOVERS, BEST WINE DISTRIBUTION, VINOVINOVINO či TERROIRS CHAMPAGNE-MILOŠ DANIHELKA. Nabídku šampaňského a šumivých vín od těchto společností doplní i výběr vzácných a raritních vín samotného hotelu.

You may also like...