Rozpálený gril na Terase U Prince je po celý rok

Terasa U Prince je ikonickým bodem Staroměstského náměstí. Jedinečný výhled, historická hodnota a kvalitní gastronomie. To vše dělá z tohoto místa báječnou zážitkovou restauraci. Utajenou výhodou, kterou tento podnik má, je celoroční gril. Proč by se mělo grilovat pouze v letních měsících. Chlad naopak dodává při přípravě mas neskutečnou výraznou chuťovou tečku.

Díky zastřešení a vyhřívání terasy je celoroční provoz samozřejmostí. Červen nebo leden, na Terase U Prince je zážitek emočně a chuťově vyvážený. Čas, kdy člověk čeká na jarní první grilovačku je tatam. Nyní stačí zajít na terasu nejvýše položenou nad Staroměstským náměstím. Zde se podává na Josper grilu mnoho prvotřídních pokrmů, jmenovitě Tomahawk, Rib eye steak, Kančí kotletky, T-bone steak, Velký masový špíz, Steak z tuňáka, Humr, Krevety nebo klasické Vepřové koleno. Masová symfonie plná chutí a bez hranic. Roční období není překážkou. „Hosté oceňují naší celoroční nabídku na grilu. Atmosféra v letních měsících je jiná než v zimních. Obojí má své kouzlo. V chladném počasí se vůně pečících pokrmů doslova line po střechách Staroměstského náměstí. Není to vtíravé, ale opojné,“ dodává šéfkuchař Lukáš Vácha.


Rozpálený gril v centru Prahy každý den v roce je jen jeden a lze ho nalézt na vyhlášené Terase U Prince.

You may also like...