Oslava Velikonoc v hotelu The Mozart Prague
Hotel The Mozart Prague, který se řadí mezi nejvyhledávanější místa v Praze, a to nejen kvůli úžasným ubytovacím kapacitám, ale i díky skvělé gastronomii a vyhlášeným eventům, pro Vás připravil „Velikonoční Brunch“ na neděli 9. 4. 2023.
Pro hotelové hosty, ale především pro lokální klienty se stalo již příjemnou tradicí navštívit s přáteli či rodinou The Mozart Prague během hotelových eventů nebo víkendových brunchů. Na tyto Velikonoce připravil hotelový šéfkuchař Marek Koutský speciální „Velikonoční Brunch“. Jeho menu překvapí svou barevností, jarní svěžestí, a to díky využití tradičních jarních velikonočních ingrediencí, jakou jsou kopřivy nebo králík. Mezi dezerty nebude samozřejmě chybět mazanec či pečený beránek.
Vystoupení živé hudby k brunchům v hotelu The Mozart Prague již neodmyslitelně patří, a proto vám i tentokrát zpříjemní tento sváteční čas. Můžete se zaposlouchat do příjemných tónů, vychutnat si skvělé jídlo, užít si přítomnost svých blízkých, a kochat se ikonickými výhledy z oken restaurace na Karlův most a Pražský hrad.
Pro naše malé hosty čeká dětský koutek plný zábavy, ale také profesionální chůva, která se o děti i program zdarma postará. Na velikonoční neděli je navíc připravena zábava ve formě hledání velikonočních čokoládových vajíček. Děti budou moci v honbě za sladkou odměnou prozkoumat skrytá zákoutí úžasné historické budovy a dvou kouzelných dlážděných nádvoří ukrytých uvnitř hotelu.
Velikonoční brunch, neděle 9. 4. 2023 od 13.00 do 17.00 hodin
2200 CZK/osoba s neomezenou konzumací vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů
1700 CZK/osoba s neomezenou konzumaci vybraných nealkoholických nápojů 490 CZK/děti od 6 do 12 let, děti do 6 let zdarma
Kulinářský tým hotelu The Mozart Prague pro vás připravil studený bufet:
Tartaletky s chřestem a kozím sýrem Gazpacho z červené řepy
Salát s uzeným kuřecím masem, vařené vejce, artyčok Kachní salát, zeleninové julienne, kandovaný zázvor Salát z chobotnice, brambory grennaile, olivy, petržel Krevetový koktejl, guacamole, polosušená rajčata Ceviche z bílé ryby, kokos, okurka, koriandr
Výběr kontinentálních sýrů Uzeniny s nákladanou zeleninou
Hlavní chod bude servírovaný a šéfkuchař Marek Koutský pro vás připravil následující výběr:
Polévka z divokého česneku a brokolice s krutony
Konfitované králičí stehno, barevná mrkev, rizoto z divokých kopřiv, omáčka z vína Merlot Filet z lososa servírovaný s chřestem, křepelčí vejce, omáčka ze šampaňského
Krémová polenta, sezónní zelenina, sýr manchego, lanýžový olej
Sladkou tečku budou tvořit dezerty:
Vanilkový cheesecake s rebarborou Klasický mazanec
Banoffee s banány a karamelem Čokoládovo karamelový fudge Mini ovocné koláčky Velikonoční beránek
Pro Vaši pohodu doporučujeme rezervaci na info@themozart.com