Šetřete a pomáhejte zároveň. Úspory z programu U-šetřete můžete poslat Kontu Bariéry

K vánočním svátkům patří nákupy a přípravy na Štědrý den, ale také pomoc druhým. Pokud využíváte slevový program U-šetřete, můžete veškeré úspory, které během prosince nasbíráte, nechat poslat těm, kteří to nejvíce potřebují. Každým dárkem zakoupeným kartou prostřednictvím U-šetřete tak uděláte radost hned dvakrát – obdarovanému i handicapovaným z Konta Bariéry. 

Úspory nashromážděné díky slevovému programu U-šetřete poputují v průběhu prosince a ledna tam, kde je to potřeba nejvíce. Klienti, kteří od aktivace nabídky do 31. 12. zaplatí kartou u vybraných partnerů v rámci programu U-šetřete, mohou peníze uspořené díky poskytnuté slevě poslat na Konto Bariéry.

V mobilní aplikaci Smart Banking je potřeba v záložce Nabídky zvolit v sekci Slevy U-šetřete nabídku Pomozte s UniCredit Bank těm, kteří to potřebují. Úspory z Vašich aktivních nabídek v programu U-šetřete, které našetříte v průběhu prosince 2023, automaticky poputují na podporu charitativní organizace Konto Bariéry. Maximální výše Vaší pomoci je 500 Kč, zbytek se připíše na Vás účet.

UniCredit Bank v rámci této iniciativy přispěje celkovou sumou 500 000 Kč. V průběhu ledna předají zástupci banky slavnostně šeky charitativním organizacím – Konto Bariéry v Česku a neziskové organizaci Plamienok na Slovensku. 

Slevový program U-šetřete nabízí atraktivní slevy u více než 150 partnerů, mezi něž patří například supermarkety, rezervace pobytů, lékárny či čerpací stanice.  Slevy stačí aktivovat ve Smart Bankingu.  

You may also like...