Bourání tuňáka již po dvanácté v restauraci La Bodeguita del Medio
Šéfkuchař Michael Simon stále překvapuje! Rozhodl se na základě přání svých hostů restaurace La Bodeguita del Medio realizovat jubilejní již 12. ročník populární kuchařské show. Michael bude bourat velkého tuňáka z Malediv – a to přímo před zraky mlsných jazýčků svých hostů. Show proběhne 28. 4. 2022 od 18 hodin.
Studená kuchyně bude zastoupená zauzeným sashimi z tuňáka, variací nakládaného zázvoru, wasabi, salátu z řas wakame či tartarem s jarní cibulkou, sójovou omáčkou KikKoman a rybí omáčkou. Teplá kuchyně ve steakovém opojení, a to steak s wasabi pyré a julienne zeleninou následovaný steakem s kambodžským pepřem na salátu ze špenátu, polníčku, avokáda a koriandru, opečená tortilla. Nechybí ani oblíbené sushi ve variantě maki rolky.
Samotné již sestavené menu stojí 1150 Kč a zahrnuje Tartar s jarní cibulkou, sójovou omáčkou Kikkoman, rybí omáčkou následovaný Steakem s wasabi pyré a julienne zeleninou. Sladkou tečkou je Panna cotta s malinovým coulis.
Každý si může vybrat jakou podobu tuňáka si vybere nebo zvolit již předem definované menu. Výběr opravdu báječný. Doporučujeme rezervaci, jelikož tato událost je velmi oblíbená a již nyní je kapacita téměř naplněna.