Four Seasons Hotel Prague zve na bílého lanýže a tradiční americké thanksgiving
Restauraci CottoCrudo v listopadu provoní nezaměnitelná vůně jedné z nejoceňovanějších pochoutek na světě. Výjimečný bílý lanýž Alba z oblasti Piemont v severozápadní Itálii oslavuje šéfkuchař Marco Veneruso ve svém speciálním šestichodovém degustačním menu i ve vybraných pokrmech a la carte. Hosté se mohou těšit na exkluzivní kreace včetně lanýžového medu a zmrzliny.
Degustační menu s bílým lanýžem se podává denně až do konce listopadu. 5000 Kč na osobu, párování s vínem 2500 Kč.
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/11/CottoCrudo.jpg)
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/11/Bily-lanyz.jpg)
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/11/Thanksgiving.jpg)
Listopadovou nabídku obohatí také sous chef Nicholas Trosien, nejnovější člen talentovaného kulinářského týmu, který za restaurací CottoCrudo stojí. Nicholas pochází z amerického Michiganu a letošní večeři na Den díkůvzdání připravil pro hosty, kteří rádi slaví tento svátek s bohatou hostinou a ve skvělé společnosti. Milovníci americké kuchyně se mohou těšit na lahodnou kombinací salátu z humra, pečené krůtí rolády se zelenými fazolemi, batátovým pyré a brusinkovou omáčkou zakončenou pekanovým koláčem s vanilkovou zmrzlinou. Cena menu je 1750 Kč na osobu.
Rezervace na tel. 221 426 880.