Klasika ve 21. století. Restaurace J&J absolutně mění styl kuchyně
Casual fine dining J&J v Teplicích je gastronomickou ikonou. Žádný jiný podnik není v kraji lepší a možná i za hranicemi všemi směry. Dokonalý servis, nevídané pokrmy a nádherný interiér. Nevšední zážitek uprostřed města Teplice s největší terasou je zajištěn.
Nově přichází J&J, které patří do severočeské sítě gastronomických klenotů Lagarto, s novým menu. Už žádná mezinárodní kuchyně, ale nově čistě národní menu založené na klasické české kuchyni s motivem gastronomie 21. století. „V reálu to znamená, že v nabídce nalezne host svíčkovou, ale když se začte do složení, znejistí. Po příchodu samotného chodu je ohromen. Na talíři nechybí intenzivní a klasické chutě, ale úplně v jiném podání. Vše je vysoce propracované v gastronomickém měřítku 21.století, ale s přívlastkem klasiky,“ dodává majitel, mozek, duše a ruce Jan Hawelka.
V nabídce nechybí Jeseter na černo, Smažák nebo Makové noky. V žádném z těch pokrmů nečekejte klasické podání. Česká ryba jeseter v doprovodu švestky, švestkové omáčky, nakládaných hroznů, pohanky a fenyklu. Druhý zmíněný smažák v panko strouhance v závěsu s bramborovým pyré, petrželí, libečkem, nakládanou okurkou, koprem, šalotkou a hořčicí. V neposlední řadě makové noky jsou absolutním překvapením. Chuť bramborových šišek je jednoduchá ale v kombinaci s kadeřávkem, houbami na kyselo, pěnou z konfitovaného česneku a vína, završené bramborovým chipsem, je to báječná novinka neznajících hranic.
Restaurace J&J ze sítě Lagarto je severočeský gastronomický poklad, kterému vévodí skvělý tým kuchařů v čele s Romanem Čaníkem a Jirkou Červeným. Ochutnat, zažít a prožít Teplice jedině po lagartsku.