Kuchařské duo z nejlepší teplické restaurace J&J
Restaurace J&J v Teplicích je označována jako casual fine dining. Samotný příměr si zvolili sami bez ohledu na světové trendy. Zastávají vysokou gastronomii v bílých rukavičkách a nejkvalitnějších surovinách, avšak v poměru s cenou, která není v této skupině obvyklá. Restaurace J&J patří do ryze české severočeské sítě Lagarto.
Šéfkuchařem je talentovaný Roman Čaník, který působil u Přemka Forejta v Entrée a z Moravy přesídlil na sever Čech. Extrémně zapálený kuchař dokázal povznést věhlas restaurace nejen za hranice ale po celé České republice. Jeho kreativita a skromnost zároveň je dechberoucí. Polední menu lze pokládat za vysokou gastronomii hodnou nejlepších pražských restaurací. Nově ve zcela českém podání s moderním akcentem. Ale jak to, tak bývá, úspěch a píle v gastronomii není jen o jedné osobě. Romanovi Čaníkovi po boku stojí jeho pravá ruka a zástupce Jiří Červený. Tento kuchařský talent opustil zdravotnickou školu a místo léčení nemocí začal léčit hlad. Po pražské éře v Oblaca restaurantu v Žižkovské věži, Tančícím domě nebo The Bistro se vrátil domů na sever Čech. Toto kulinářské duo je české. Oba poznali, narodili se, pracovali v téměř celé naší zemi. Vědí tedy, co náš národ má rád.
To je důvod, proč v restauraci J&J je neustále plno. Polední menu, večerní servis, snídaně, víkendové brunche či polední káva. Jedno kdy ale kde, prostě v J&J s týmem profesionálů.