Kultovní vegetariánské kuchařky Green Kitchen v překladu food blogerky Markéty Pavleje

David Frenkiel a Luise Vindahl patří k průkopníkům moderní vegetariánské kuchyně. Jejich blog Green Kitchen Stories inspiruje lidi na celém světě k přípravě mimořádně chutných vegetariánských jídel, prospěšných tělu i duši. Známá a respektovaná food blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette tak dlouho čekala na českou verzi legendárních kuchařek Green Kitchen, až se je rozhodla přeložit a vydat sama: Green Kitchen At Home – Rychlé a zdravé recepty pro každý den, Little Green Kitchen – Jednoduchá vegetariánská dětská i rodinná jídla a The Green Kitchen – Lahodná a zdravá vegetariánská jídla pro každý den. Kompletní sada  je v prodeji v e-shopu Kitchenette. Právě teď za zvýhodněnou cenu a nově i s bonusem v podobě podpisu Luise a Davida v knize The Green Kitchen!

Myslím si, že mnoho lidí už pochopilo, že maso není potřeba konzumovat 2-3x denně, jen často chybí inspirace, zkušenosti a nové nápady, jak si s bezmasým jídelníčkem poradit, aby byl chutný, nápaditý a také nutričně vyvážený. Proto si myslím, že by takové knihy neměly chybět v žádné domácnosti, kde se pravidelně vaří“ říká Markéta Pavleje.

The Green Kitchen – Lahodná a zdravá vegetariánská jídla pro každý den

Bestseller The Green Kitchen vyšel poprvé v roce 2013 ve Velké Británii. Luise Vindahl a David Frenkiel jednoduše spojují běžné kuchyňské zásoby s čerstvou sezónní nabídkou. Ve více než stovce receptů se přesvědčíte, jak snadné je denně vařit chutná a vyvážená jídla. Naučíte se připravovat třeba bylinkovou frittatu s chřestem k snídani, zapečený falafel s divokou rýží, bylinkami a pistáciemi či sicilskou cuketu na parmazánu pro večeři s přáteli. Stejně neodolatelný je sladký čokoládový koláč s řepou nebo lahodný mražený jahodový cheesecake na křupavém korpusu ze slunečnicových semínek. S nadšením objevíte celou řadu polévek, salátů, šťáv a dobrot, které jsou na přípravu snadné, v chuti úžasné a co do vzhledu zkrátka nádherné.

Little Green Kitchen – Jednoduchá vegetariánská dětská i rodinná jídla

Luise a David jsou rodiče tří malých dětí a stejně jako všichni rodiče i oni každý den bojují se svými malými strávníky ve snaze nakrmit je zdravě. Kniha obsahuje mnoho inspirativních receptů, do jejichž přípravy můžete zapojit i své nejmenší, ale také praktických a inovativních tipů a nápadů, jak dětem rodinné večeře zpříjemnit. Najdete v ní mnoho receptů, z nichž každý můžete snadno upravit i na verzi pro dospělé či dokonce vegany.

Green Kitchen At Home – Rychlé a zdravé recepty pro každý den

Tato kuchařka zahrnuje 100 výtečných vegetariánských, veganských a bezlepkových receptů, které vás bude bavit vařit stále dokola. Oblíbené autorské a manželské duo, Luise Vindahl a David Frenkiel, znovu vsadilo na moderní recepty doplněné prvotřídními fotografiemi a jedinečným stylingem. Recepty jsou snadné a rychlé, takže je zvládnete uvařit i během náročného pracovního týdne. Budou vás bavit svou pestrostí, budete se po nich cítit skvěle a zamilují si je i zapřisáhlí masožrouti.

You may also like...