La Veranda nepotřebuje hodnocení, tvoří ho sami hosté. A má jedno tajemství

Restaurace La Veranda je ikonou vysoké pražské gastronomie, která nepotřebuje hodnocení v průvodcích. Tvoří ho totiž sami hosté tuzemští i ze světa. Prolínají se zde emoce a kvalita na úrovni, která přesahuje hranic České republiky.

Co se týká stylu restaurace ten se nemění již 20 let. Ano přesně tak. Dvě desetiletí se zde podávají nápadité pokrmy vysoké kvality se servisem, který bere dech. Interiér zůstává téměř stejný, ale tak opojný. Máte pocit, že se setkáváte se svými přáteli, rodinou, obchodními partnery na výjimečném diskrétním místě, kde je prostor pro vlastní emoce, které zůstanou jen vaše.


Jak je možné, že si La Veranda nese jedno tajemství, které není na jídelním lístku již více než dvacet let? Jedná se o pikantní asijskou polévku. Není nikde uvedena, ale vždy uvařena. Stačí si jen o ni říci. Proč je stále v podpultové nabídce? Hosté si ji natolik oblíbili, že se o ní zprvu opakovaně dožadovali. Tým restaurace v čele s majitelem Yurijem Kolesnikem prosby vyslyšeli a od té doby má své místo na plotně permanentně. Oproti tomu novinkou uvedenou na jídelním lístku jsou předkrmové býčí žlázy s lesními houbami, pyré z bílé cibule a majoránkovou omáčkou. Tento gurmánský chod jistě stojí za ochutnání, jelikož restaurace La Veranda umí vždy překvapit a potěšit současně.

You may also like...