La Veranda představuje nové chutě obohacené chřestem či lososovitým pstruhem

La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.


Kuchařský tým si zakládá na čerstvosti surovin, tudíž menu mění dle aktuální dostupnosti. Za zmínku se nově na menu v předkrmech objevil Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami. Hlavní jídla obohatil Lososovitý pstruh s bílým chřestem, uzenými mušlemi a bílou rajčatovou omáčkou. Dezerty nově doplnila Tartaletka s citrónovým krémem, marinovaným fenyklem a sorbetem z kerblíku.

Jedinečná příležitost ochutnat něco báječného, kdy jsou chutě propracované do absolutního detailu, navíc v příjemném prostředí a s výtečným servisem. To je La Veranda.

You may also like...