Live DJs vystoupení v nové restauraci Talíř na Václavském náměstí
Nově otevřená restaurace Talíř v přízemních prostorách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí, která spojuje do unikátního konceptu styl servírování formou tapas a tradiční českou kuchyni a jejíž interiér je dílem renomovaného designového studia Vrtiška & Žák, se každý večer po 20:00 hodině mění ve stylový bar, kde si hosté mohou až do půlnoci vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu živých DJs nebo menších live bandů.
Restaurace, kterou vede zkušený šéfkuchař Denis Wágner, spojuje do unikátního konceptu styl servírování formou tapas a tradiční českou kuchyni, ve které hrají prim vždy čerstvé suroviny od pečlivě vybraných lokálních farmářů a dodavatelů. Menu je v podobě zhruba třetinových porcí, než jsou hosté běžně zvyklí a vybírána jsou výhradně klasická česká jídla v lehce moderním pojetí, které se odráží hlavně ve stylu servírování, ale při zachování tradiční poctivé české chutě.
Jídla jsou servírována na nejstarší kolekci porcelánu pod názvem Bernadotte od porcelánky Thun a sklu od českých sklářů. O design interiéru se postaralo renomované designové studio Vrtiška & Žák. Restaurace disponuje 130 místy k sezení ve dvou podlažích otevřených do společného prostoru s výhledem přímo na Václavské náměstí.