Nové menu v restaurantu Deer: Chuťový zážitek pod taktovkou šéfkuchaře Lubomíra Dolejše

Restaurant Deer přichází s novým menu, které reflektuje precizní gastronomické řemeslo a cit pro harmonii chutí. Šéfkuchař Lubomír Dolejš sestavil nabídku oslavující poctivé suroviny a jedinečné kombinace, díky nimž si Deer drží své výsadní místo na pražské gastronomické scéně. Nové menu bude k dostání od dubna.

Restaurant Deer je vyhlášený svou nabídkou zvěřinových specialit, které se v této kvalitě jen tak nevidí. Zároveň však potěší i milovníky moderní gastronomie, takže si zde na své přijde opravdu každý host.

Zvěřinová polévka: Tradice v nové podobě

Nově připravená zvěřinová Vichyssoisse přináší sametovou jemnost této klasické polévky, obohacenou o restovanou zeleninu, černý kořen a zvěřinové ravioly, které jí dodávají hloubku chuti a sofistikovanost.

Flap steak: Dokonalé propojení chutí

Flap steak je servírován s bramborovými fondány, sezonní zeleninou a jemným zeleninovým pyré. Výraznou chuť masa podtrhuje demi-glace se zeleným pepřem, který pokrmu dodává bohatost a intenzitu.


Kachní stehno: Harmonie textur a chutí

Konfitované kachní stehno doplňují bramborové válečky a pyré z červeného zelí, které přináší vyváženou kombinaci sladkosti a jemné kyselosti.

Dezert Šiška: Sladká harmonie chutí

Sladkou tečku obstará Šiška, nový signature dezert restaurantu Deer, ve kterém se snoubí lahodné textury a dokonale vyvážené chutě.

Toto ovšem není vše. Menu skrývá mnoho dalších kulinářských překvapení. Pod vedením šéfkuchaře Lubomíra Dolejše restaurant Deer neustále inovuje svou nabídku a propojuje tradici s moderní gastronomií, aby hostům nabídl nezapomenutelný chuťový zážitek. Přijďte ochutnat nové menu!

You may also like...