Nový Freshbar UGO je otevřen na Hlavním nádraží v Praze
Od října se mohou cestující na pražském Hlavním nádraží posilnit na cesty čerstvými produkty z nabídky UGO Freshbaru. Ve spolupráci s franšízantským partnerem Lagardére Travel Retail otevřel řetězec zdravého občerstvení UGO již svou 66. provozovnu. Zákazníkům nabízí pestrou nabídku zeleninových a ovocných šťáv a smoothies, teplých lehkých svačinek z grilu i pravidelně obměňované polévkové menu.
UGO Freshbar je součástí kavárny s čerstvou nabídkou Bread&Co a v Praze jde už 29. značkovou provozovnou. Pro franšízantskou skupinu Lagardére Travel Retail jde o sedmou spolupráci s brandem UGO. Zákazníci si mohou produkty odnést s sebou nebo vychutnat přímo ve Freshbaru, kde je k dispozici dvacet míst k sezení.
„Poté, co se nám loni v létě podařilo otevřít naši vlakovou provozovnu UGO Salaterie na pražském Václavském náměstí, je UGO Freshbar umístěný přímo u hlavní odjezdové tabule Hlavního nádraží obsazení další klíčové lokality,“ popisuje Marek Farník, ředitel a zakladatel společnosti UGO.
Ředitel provozu stravovacích služeb v cestovních lokalitách Martin Petřík říká: „V Lagardére Travel Retail se snažíme neustále inovovat a nabízet optimální mix produktové nabídky v lokalitách, ve kterých působíme. Začlenění UGO do provozovny Bread&Co bylo pro nás efektivní z hlediska času a nákladů.“
Architektonická podoba nového UGO Freshbaru v typické kombinaci zelené barvy a dřeva ladí s celkovým konceptem a produktovou nabídkou. Nechybí ani pro značku charakteristický populární Ledový čaj jahoda, připravovaný metodou louhování za studena, kde klíčovou ingredienci dodává sesterská společnost Leros a čistě zeleninové krémové polévky, bez dochucovadel a mouky či sezónní nabídka. To jsou aktuálně produkty „Z farmy na stůl“, ve kterých hraje prim česká mrkev z farmy ve východočeských Pileticích.