Restaurace La Veranda odhalila nové menu
La Veranda v novém kosmopolitním složení představila své menu. Hned po spuštění vyvstaly oblíbené chody, které oslovují hosty ve velkém měřítku. Jaké to jsou? S jistotou lze jmenovat Hovězí tatarák, jenž doprovází kaparová majonéza, křupavá šalotka, žloutek a domácí chléb. Další oblíbeným předkmem je Burrata s barevnou řepou, máslovou dýní s maracujou, pistácií a domácím chlebem.
Hlavní chody nabízí průřez mas i vegetariánský chod. Za zmínku stojí Pstruh z rybí farmy Lochkov s krámovou pšenicí, pečeným květákem a pěnou z moravského sektu. Kdo rád jedno z nejlepších mas, jistě zvolí Jehněčí plec následující celerové pyré s lanýžem, špenátem a máslovou dýní. Vegetariáni mají chod plný intenzivních chutí ve formě Brambor pečených v popelu, fermentovaného česneku, pěně z brambor a lahodnému podmáslí. „Sladká tečka musí být a máme hned 3. Rád bych vyzdvihl Čokoládový fondant s švestkovým coulis, švetkami a vanilkovou zmrzlinou. Je to totiž chuťová delikatesa hodná dezertně hlavního chodu,“ dodává majitel a srdce Yurij Kolesnik.
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/09/jehneci-plec-683x1024.jpg)
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/09/pstruh-1-683x1024.jpg)
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/09/tatarak-3-777x1024.jpg)
![](https://www.vecerni-praha.cz/wp-content/uploads/2022/09/cokoladovy-fondant-2-683x1024.jpg)
Luxus, kvalita a neuvěřitelně osobitý přístup ke každému nabízí La Veranda v ulici přiléhající Pařížské. Klid, ale strategická pozice dělá z restaurace La Veranda trvající jistotu gastronomického centra Prahy.
La Veranda, Elišky Krásnohorské 10/2, Praha 1 – Josefov.