Šéfkuchař Filip Sajler nově spolupracuje s Dáme market. Značka Cibule. slibuje gastronomický zážitek
Společnost Dáme jídlo rozšířila svoji nabídku na platformě Dáme market o hotová jídla značky Cibule. Nová exkluzivní spolupráce vznikla se známým šéfkuchařem Filipem Sajlerem, který chce zákazníkům ukázat v praxi, že i hotová jídla mohou být kulinářský zážitek. Prodej hotovek od jeho nové značky Cibule. z nabídky služeb rychlého rozvozu probíhá výhradně přes Dáme market.
Nový produkt dostupný na Dáme market potěší zejména ty, kteří chtějí šetřit čas nebo ho jednoduše trávit jinak než v kuchyni a v obchodech. Zároveň ale stále dbají na to, jaké suroviny konzumují. Platforma představila výběr ze dvou možností. Buď si zákazník objedná jídlo již hotové, které si po doručení pouze ohřeje a během pár minut si může vychutnat vynikající pokrm. Služba nabízí možnost objednat si více hotovek najednou a obstarat si tak jídlo klidně i na celý týden dopředu. V případě, že by momentálně chyběla inspirace či nápady, menu nabídne také pokrmy, které jsou rozložené na jednotlivé suroviny.
Celé menu je zaměřené především na tradiční kuchyni v Sajlerově osobitém pojetí, kdy klade důraz na původ a nejvyšší kvalitu potravin. Koncept Cibule. osloví i vegetariány a vegany, protože nabídne rozmanité a pestré alternativní pokrmy, aby každý strávník našel svoji nejoblíbenější variantu. Na výběr je z bohaté nabídky různých pokrmů tak, aby jídlo zákazníkům nezevšednělo a mohli tak mít každý den něco jiného. Z menu lze například jmenovat populární polévky – gulášová, čočková, minestrone, hovězí vývar nebo tomatová s bazalkou. Z nabídky hlavních chodů si zákazníci mohou vybrat např. hovězí svíčkovou na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami, rostlinné Kung Pao s jasmínovou rýží se sezamem a smaženou cibulkou, nebo šťavnatý holandský řízek se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou.
„Mým cílem je poskytnout zákazníkům kulinářský zážitek, i pokud zrovna nemají čas jít do restaurace, zároveň se ale chtějí nechat rozmazlovat a nejíst chemické polotovary. Cibule. jim nabízí možnost dát si kvalitní hotové jídlo, které šetří čas na přípravě a oni ho mohou strávit jinak než v kuchyni. Hotovky se hodí na různé příležitosti a vzhledem k tomu, že vám ji služba Dáme market doručí do 30 minut, tak klidně dokážete vykouzlit i nečekanou romantickou večeři,“ říká autor konceptu Cibule. Filip Sajler.
Společnost Dáme jídlo rozšířením svého portfolia reaguje na zvyšující se poptávku po hotových jídlech, kterou vnímá dlouhodobě. Namísto chemických polotovarů si dala za cíl nabídnout v tomto segmentu zákazníkům produkty, které jsou hodnotné. Mnohaletá kuchařská praxe Filipa Sajlera a jeho neustále se zdokonalující přístup k práci dal proto vzniknout této exkluzivní spolupráci. Rychlé doručení hotovek Cibule. bude prozatím probíhat v Praze s tím, že by se do budoucna mohl rozšířit i do jiných regionů.
„Dlouhodobě vnímáme, že trh se mění a poptávka po hotových jídlech roste. Mít po ruce zdravé a předpřipravené jídlo kdykoliv na něj máte chuť je nový trend. A my v něm chceme našim zákazníkům nabídnout to nejlepší. Filip Sajler je vynikající šéfkuchař, který se nebojí hranice gastronomie neustále posouvat. Chceme nastavit nové standardy kvality a dokázat, že i hotová jídla se dají jíst chutně,“ říká šéf Dáme market Mikolaj Komorowski.
Známý český šéfkuchař Filip Sajler se do povědomí veřejnosti dostal především účinkováním v pořadu o vaření Kluci v akci. Jeho kuchařskou praxi zdobí bohatá zkušenost nasbíraná v tuzemsku a v prestižních zahraničních podnicích v USA, Německu, Singapuru a Francii. Sajler také absolvoval několik stáží u michelinských šéfkuchařů. V poslední době ho zaměstnávají jeho gastronomické projekty jako Perfect Canteen, Perfect Catering nebo Hala, kde dokazuje že i firemní kantýna se dá pojmout moderně a chutně. Od roku 2020 nabízí také pod vlastní značkou Cibule. (původně Eat Perfect) hotová jídla, která si v případě zájmu mohou zákazníci objednat rozdělené na jednotlivé suroviny a pokrm si dokončit sami podle vlastní chuti.