V novém jarním menu restaurace Deer ochutnáte i muflona

S příchodem jara mění restaurace Deer v Michalské ulici své menu a objevují se na něm neskutečné pokrmy a kombinace. Šéfkuchař Lubomír Dolejš je nápaditý, profesionální a s nadhledem. Své vlastnosti opírá do každého pokrmu.

Předkrmy nově doplňuje Králičí rillettes s marinovaným kachním prsem s karotkovým pyré, hořčicovým semínkem a baby kukuřicí. Pokud host tápe, jaký předkrm zvolí, jistě ocení novinku v podobě Variace předkrmů. Jedná se o degustační porci hovězího tartaru, králičích rillettes a pěny z kozího sýra. V salátech nechybí staronové Caprese nebo Ceasar salát. Ovšem absolutní novinkou je Listový salát s marinovanou chobotnicí nebo Listový salát s roastbeefem z hovězí svíčkové ovoněné lanýži. Polévkovým nováčkem je báječná Krémová lososová polévka. Hlavní chody zdobí Talíř z mořských plodů, kde figuruje losos, pražma, chapadlo z kalamár, slávky, grenaile, zelenina, buerre blanc omáčka a mini rajčátka. Naprostá chuťová přehlídka mořských delikates.


restauraci Deer lze nalézt ryby, hovězí, kachny, kuřata ale také vepřové. Právě nová Líčka Iberiko jsou fantazie. Jsou připravovaná na červeném víně se špenátovým pyré a kořenovou zeleninou. Absolutním hitem budou bezpochyby Medailonky z muflona, které se podávají s mixovaným celerem, mladou karotkou a černým kořenem. „Muflona jsem dlouho piloval, tak abych svým hostům předvedl nezapomenutelný chuťový zážitek a povedlo se. Troufám si říci, že lepšího muflona u nás neochutnáte,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš.

Ať už na muflona, na vepřová líčka nebo na talíř z mořských plodů, restaurace Deer je sázkou na jistotu výtečného gastronomického zážitku.

You may also like...