Velikonoční brunch ve Four Seasons nabídne jedinečnou atmosféru

Four Seasons Hotel Prague zve všechny milovníky gastronomie na každoroční brunch, který se koná v restauraci CottoCrudo na Boží hod velikonoční. Oslavte svátky v jedinečném prostředí s pohledem na malebnou Prahu a dopřejte si bohatou sváteční tabuli.

Tým italské restaurace pod vedením šéfkuchaře Nicholase Trosiena připravil pro tuto příležitost speciální menu s širokým výběrem vaječných pokrmů, italských sýrů, čerstvých ryb, mořských plodů a zdravých salátů a nebude chybět ani Bloody Mary koutek.

Šéfcukrář Gianmarco Carandino se zaměřil na exkluzivní čokoládový showpiece, domácí sorbety a gelato nebo sicilské cannoli, a tradičně tak propojil chutě jižní Itálie s českými velikonočními specialitami včetně beránka, mazance a koláčů.


Velikonoční brunch proběhne v restauraci CottoCrudo a v případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.

Velikonoční brunch 

Datum: 31.3.2024,  12:30 – 15:30, cena: 2250 Kč za osobou, 3750 Kč včetně alkoholických nápojů. Počet míst omezen, rezervujte si stůl včas na +420 221 426 880. 

You may also like...