Zlonínský Dvůr za Prahou není jen o jídle, ale také o skvělém pití
ZLONÍNSKÝ DVŮR rozšířil gastronomickou mapu za hranice Prahy a fandí novému fenoménu cestování za skvělým jídlem, drinky a atmosférou. Jen více takových podniků, které jsou mimo velká města. Právě tato místa si zaslouží pozornost. Emoce neznámého místa na vesnici, v lese, u silnice nebo na samotě jsou intenzivní a v doprovodu prvotřídní gastronomie nepřekonatelné.
Majitel a executive chef Kamil Opelka předvádí v kuchyni neuvěřitelné kreace, které svou intenzivní chutí lákají hosty široko daleko. To tu ještě nebylo. Pomalu fine dining podávaný v hospodské restauraci hned vedle tělocvičny. Proč ne?
Letní měsíce nejsou jen o jídlech, ale také o drincích. Restaurace na venkově neznamená jen prvotřídní pivo, které je chladivě opojné. To zde najdete samozřejmě také. Ve Zlonínském Dvoře dvorní atmosfer manager Jakub Horvát připravuje skvělé alkoholické i nealkoholické drinky. Právě on se pohybuje v gastronomii již 16 let, a to na place a za barem. „Mám rád atmosféru, kterou dokáže vytvořit jen dobrý gastronomický podnik. Je jedno, jestli je to hospoda, restaurace nebo bar. Když je dobrá nálada, prvotřídní jídla a drinky rázem se stává z obyčejného oběda, večeře nebo jen posezení nad sklenkou skvělý zážitek,“ dodává atmosfer manager Jakub Horvát.
V nabídce je hned 14 druhů ginů a 5 značek toniků. Z toho vzniká nepřeberné množství kombinací oblíbeného alkoholického nápoje Gin&Tonic. Je libo s borůvkami nebo tymiánem? Nutno upozornit, že bylinky v drincích jsou vypěstované na restaurační zahrádce. Vesnice má své výhody. Dále je v nabídce dámami oblíbené jahodové Daiquiry. Aby si opravdu každý vybral nechybí ani nabídka domácích propracovaných limonád.
Tedy restaurace na venkově nemusí znamenat jen hospodu s pivem.